Neler Yeni

Gaming Kulaklık almak istiyorum ama önerilerinize ihtiyacım var.

Orfeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EFE DAYAN
Kulaklık almak istiyorum ancak ne alacagım konusunda cok karar verebilmiş değilim.Kalkıpta ünlü markaların 1k civarı olan kulaklıklarını düşünmüyorum daha çok orta bütçeli kulaklık arıyorum.Markasından ziyade ses kalitesi önemli benim için.Ayrıca 7.1 diyorlar ama ne olduguna dair hiç bir bilgim yok bu yüzden orta ölçekli bir kulaklık önerirseniz sevinirim.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
orta seviye diyosan arctis 3 2019 veya arctis 5 2019 bakabilirsin

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Kendi kullandığım kulaklıktan memnunum parasının hakkını verdiğini düşünüyorum Gamepower Luna 7.1

Emre Baş

80+ Gold
Stel series artıc 3 alabilirsin eğer bütçene uygunsa

Orfeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EFE DAYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orta seviye diyosan arctis 3 2019 veya arctis 5 2019 bakabilirsin
nasıl peki çok uzun süre takınca sıkıyor mu yada mikrofonun ses kalitesi nasıl deneme şansınız oldumu acaba hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi kullandığım kulaklıktan memnunum parasının hakkını verdiğini düşünüyorum Gamepower Luna 7.1
onu bugün inceledim hatta incehesapta indirimde şu an ama nasıl ses kalitesi veya uzun süre takınca sıkıyormu yandan filan

eeeeee
500-600 a kadar bir kulaklık bakıyorum acıkcası

EmreTRk

80+ Bronze
Kulaklık almak istiyorum ancak ne alacagım konusunda cok karar verebilmiş değilim.Kalkıpta ünlü markaların 1k civarı olan kulaklıklarını düşünmüyorum daha çok orta bütçeli kulaklık arıyorum.Markasından ziyade ses kalitesi önemli benim için.Ayrıca 7.1 diyorlar ama ne olduguna dair hiç bir bilgim yok bu yüzden orta ölçekli bir kulaklık önerirseniz sevinirim.
Logitech g430 um var. Şuanda g430dan başka kulaklık kullanamaz hale geldim. Konforu gayet rahat uzun süreli kullanımda rahatsız etmiyor ( anca hiç çıkarmadan 4/5 saat takarsan biraz rahatsız edebiliyor oda her kulaklıkta olur). Mikrofon kaliteside gayet güzel ancak ses yüksekliği 7+1 olmasına rağmen biraz düşük geliyor bana onun dışında tavsiye ederim.

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
nasıl peki çok uzun süre takınca sıkıyor mu yada mikrofonun ses kalitesi nasıl deneme şansınız oldumu acaba hiç

onu bugün inceledim hatta incehesapta indirimde şu an ama nasıl ses kalitesi veya uzun süre takınca sıkıyormu yandan filan

eeeeee

500-600 a kadar bir kulaklık bakıyorum acıkcası
Gamepower luna bulunduğum oda sıcaklığinda terletmiyor 5 6 saat kullanıyorum kulağımda ağrı falan hissetmiyorum mikrofondan da arkadaşlarım memnun.

Orfeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EFE DAYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech g430 um var. Şuanda g430dan başka kulaklık kullanamaz hale geldim. Konforu gayet rahat uzun süreli kullanımda rahatsız etmiyor ( anca hiç çıkarmadan 4/5 saat takarsan biraz rahatsız edebiliyor oda her kulaklıkta olur). Mikrofon kaliteside gayet güzel ancak ses yüksekliği 7+1 olmasına rağmen biraz düşük geliyor bana onun dışında tavsiye ederim.
anladım fiyat olarakta çok makul sen yazıınca baktım Vatan Bilgisayar da şu an 299 TL.Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

EmreTRk

80+ Bronze

Orfeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EFE DAYAN
Gamepower luna bulunduğum oda sıcaklığinda terletmiyor 5 6 saat kullanıyorum kulağımda ağrı falan hissetmiyorum mikrofondan da arkadaşlarım memnun.
Kulaklığın şekli filan çok güzel duruyor dısarıdan tabi amacım bir kullanan birinin önermesi o yüzden teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,619
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom