Neler Yeni

Gaming laptop almak mantıklı mı?

idunno

80+
Reaksiyon skoru
64
Yaklaşık 7700 tl gibi bi bütçem var masaüstü alırsam hazır sistem alicam sizce hangisi daha mantıklı bilgisayar alirsam idarelik ekipmanlarım var ama bence laptop daha mantıklı çünkü klavye monitör ayni fiyatta geliyo bide ilerde temizletirsem bide ssd ram takviyesi yaparsam şuanki fiyatlara ve pazara göre laptop daha mantıklı bence... sizin fikirleriniz neler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he birde beni uzuun süreler götürmesi gerek

Eğer taşıman gerekmiyorsa masaüstü öneririm.

Yaklaşık 7700 TL gibi bi bütçem var masaüstü alırsam hazır sistem alicam sizce hangisi daha mantıklı bilgisayar alirsam idarelik ekipmanlarım var ama bence laptop daha mantıklı çünkü klavye monitör ayni fiyatta geliyo bide ilerde temizletirsem bide ssd ram takviyesi yaparsam şuanki fiyatlara ve pazara göre laptop daha mantıklı bence... sizin fikirleriniz neler?

Bence şu zamanda laptop daha mantıklı
Tabi ki masaüstü performans ayrı ama şu zamanda alınabilir laptoplar

vaad ettiği performansı tam anlamıyla vermesi, uzun ömürlü olması, tam özelleştirilebilir olması açısından masaüstü öneririm, taşınabilirlik konusunda bir talebin yoksa kesinlikle masaüstü al

Yaklaşık 7700 TL gibi bi bütçem var masaüstü alırsam hazır sistem alicam sizce hangisi daha mantıklı bilgisayar alirsam idarelik ekipmanlarım var ama bence laptop daha mantıklı çünkü klavye monitör ayni fiyatta geliyo bide ilerde temizletirsem bide ssd ram takviyesi yaparsam şuanki fiyatlara ve pazara göre laptop daha mantıklı bence... sizin fikirleriniz neler?

Aga piyasa ne olursa olsun gaming tarafta dizüstü der tek geçerim. Oyun oynayacaksam ve seyahat fln etmiyorsan asla laptop almam.

pek bi sorunum yok ama hazır sistem bulmakta zorlanıyorum yani pek fazla yok bende laptoplara yöneldim biraz
vaad ettiği performansı tam anlamıyla vermesi, uzun ömürlü olması, tam özelleştirilebilir olması açısından masaüstü öneririm, taşınabilirlik konusunda bir talebin yoksa kesinlikle masaüstü al

çoğu sitelerde hazir sistemler kazik olduğu için malum..

Vallahi 1650 bile 3500 olmuşken bence piyasanın ucuzlamasını bekle

yakındır laptop 1650 si daha ucuza gelecek

pek bi sorunum yok ama hazır sistem bulmakta zorlanıyorum yani pek fazla yok bende laptoplara yöneldim biraz

çoğu sitelerde hazir sistemler kazik olduğu için malum..
abdullah abi ve diğer içerik üreticileri belirli zaman aralıklarıyla çıkarıyorlar, haklısın bu ara bir kıtlık var, ama biraz sabredersen pişman olmayacağın bir pc alabilirsin bence

abdullah abi ve diğer içerik üreticileri belirli zaman aralıklarıyla çıkarıyorlar, haklısın bu ara bir kıtlık var, ama biraz sabredersen pişman olmayacağın bir pc alabilirsin bence
bende zamandan fazla bisey yok valla 3-4 senedir bekliyorum piyasa ucuzken imkan yoktu simdi imkan var piyasa ates pahası

bende zamandan fazla bisey yok valla 3-4 senedir bekliyorum piyasa ucuzken imkan yoktu simdi imkan var piyasa ates pahası
bende de öyle oldu pc hocasının çıkarttığı sistemi aldım 1 ay önce, 5200'e pahalı diyordum o zaman, şimdi bu kalitede parçalara sahip sistem yok piyasada

Geri