acer nitro 16 alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.1.9Arkadaşım için gaming laptop bakıyoruz bütçesi 45 bin TL.
NOT: Pc istemiyor
Ekran kartı ve işlemcide watt kısıtlaması var. Alt bütçe olsa bir şey demezdim ama üst bütçe için HP almak saçma olur değil mi @TİTAN.HP victus 16 serisi hem çok kaliteli donanımlar hem de iyi soğutma sağlıyor hemen her forumda bunu gördüm inceledim ve baktım ekran konusunda biraz kısıtlanırsınız bu bütçe için ama diğer konulurda victus 16 serisini çok fazla öneriyorlar
Throttle işte benim dediğim gibi değil mi? Yukarıdaki bir hocam da HP nin soğumasını övüyorNitro 16 daha iyi kasa, panel ve soğutmaya sahip.
Ayrıca victus 16da limit mevcut.
victusların tek eksi yanı işlemci ısınınca frekansını kısıyor. nitrolarda kaliteli soğutma ve yazılım desteği olduğu için böyle bir şey söz konusu değilHP victus 16 serisi hem çok kaliteli donanımlar hem de iyi soğutma sağlıyor hemen her forumda bunu gördüm inceledim ve baktım ekran konusunda biraz kısıtlanırsınız bu bütçe için ama diğer konulurda victus 16 serisini çok fazla öneriyorlar
KatılıyorumEkran kartı ve işlemcide watt kısıtlaması var. Alt bütçe olsa bir şey demezdim ama üst bütçe için HP almak saçma olur değil mi @TİTAN.