Neler Yeni

Gaming laptop önerisi

Ozkan2en

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özkan ŞEN
Monster Semruk
Lenovo Legion
Asus Rog
Msi Titan
Msi Raider

Yüksek kaliteli bir oyuncu dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Fiyat benim için önemli değil, ancak satın aldıktan sonra servis hizmetinin kalitesi önemli. Laptop temizliği ve termal macun işlerinden anlamıyorum, bu yüzden ürünü aldıktan sonra ücretsiz bakım hizmeti sunulmasını isterim. Masaüstü bilgisayar kullanmayı düşündüm ancak hem evde yer sıkıntısı var hem de seyahat eden birisiyim, bu yüzden yanımda güçlü bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var, hem oyun hem iş için

TİTAN.

80+ Platinum
Monster Semruk
Lenovo Legion
Asus Rog
Msi Titan
Msi Raider

Yüksek kaliteli bir oyuncu dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Fiyat benim için önemli değil, ancak satın aldıktan sonra servis hizmetinin kalitesi önemli. Laptop temizliği ve termal macun işlerinden anlamıyorum, bu yüzden ürünü aldıktan sonra ücretsiz bakım hizmeti sunulmasını isterim. Masaüstü bilgisayar kullanmayı düşündüm ancak hem evde yer sıkıntısı var hem de seyahat eden birisiyim, bu yüzden yanımda güçlü bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var, hem oyun hem iş için
Laptop temizliğini ve bakımını öğrenmeni öneririm
Her türlü işine yarar her seferinde servise göndermek çözüm değil
Diğer konuda önerilerimi paylaşmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,teklonoji,bilgisayar,python,yazılım,programlama
Temizlik o kadar zor bir şey değil öğrenmeni tavsiye ederim ayrıca monster tercih etmeni önermem sırf ücretsiz bakım yapıyor diye 1 yıldan sonra monsterlar çöküyor genelde yani temizlik yapmaklada uğraşmak istemiyorsan güvenli iyi bir bilgisayarcıya götür onlar temizlesin zaten yılda 1 kere temizlersin oda 500-600TL

Philosophies

80+ Bronze
Servis konusunda sıkıntı yaşamazsın ve alacağın en iyi laptoplardan biridir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,046
Üyeler
167,925
Son üye
doktorzx
Top Bottom