Seninde hala Monster savunman.Ve onu savunması
4+4 takılı hp lerde elindekileri satması lazmİleride yükseltme şansı var.
Yanlış bilgilerine doyduk. 8300'e düz 1650 öneriyor çıldırmalık.Seninde hala Monster savunman.
Bilmiyo öneriyo işte.4+4 takılı hp lerde elindekileri satması lazm
1650 Ti yazıyordu Epey'de. Ayrıca fanboy diyen Monster savunuyor .Yanlış bilgilerine doyduk. 8300'e düz 1650 öneriyor çıldırmalık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyo öneriyo işte.
Kasa kalitesiymiş. Fanboy
Burda 1650Ti'li iyi laptop öner benim kinden daha iyi mesajları silerim.1650 Ti yazıyordu Epey'de. Ayrıca fanboy diyen Monster savunuyor .
Yukarıda 1660 Ti'lı laptop attım. Ayrıca Monster kasanın kalitesinden düşürüp donanıma önem veriyor daha iyi donanıma sahip laptop tabi bulamam.Burda 1650Ti'li iyi laptop öner benim kinden daha iyi mesajları silerim.
Sorunlusun sanırım?Yukarıda 1660 Ti'lı laptop attım.
1660 Ti ve kasa kalitesi.Sorunlusun sanırım?
8GB ram+9. nesil işlemci?
Bende marka diye hp kulaklık aldım içindeki demirler oynuyor kulaklığın internetteki fiyatı ise 250 lira ben direk bimden almıştım.HP'ye kızgın atıp Monster önermeniz...
HP'nin kulaklıklarıyla Laptopları bir değil.Bende marka diye hp kulaklık aldım içindeki demirler oynuyor kulaklığın internetteki fiyatı ise 250 lira ben direk bimden almıştım.
Tamam iyi olması anlamına gelmez 1660ti lı bir modelini örnek veriyim 8gb rami vardı ekran kartı max q 1650ti gücünde ve ısınıyor.HP'nin kulaklıklarıyla Laptopları bir değil.
Emin misiniz?Tamam iyi olması anlamına gelmez 1660ti lı bir modelini örnek veriyim 8gb rami vardı ekran kartı max q 1650ti gücünde ve ısınıyor.