Neler Yeni

Gaming Laptopumu Satmalımıyım?

thekhione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Bruce WAYNE
Bütçe
5
Merhaba. Ben 2020 Yılbaşında Gaming laptop almıştım(https://www.epey.com/laptop/lenovo-y540-81sy001wtx.html) o zaman masaüstü bilgisayar hakkında pek bilgim yoktu zaten hiç bakmamıştım laptop alacağım için. Şimdi satmak istiyorum alıcı var. Gelen parayla masaüstü dizmek istiyorum. 2 sene sonra sınav senem çevrem satma diyor sen ders de çalışacaksın falan diyorlar. Yani hala bir değeri varken satmak istiyorum. Çok kararsızım yardımcı olur musunuz?

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba. Ben 2020 Yılbaşında Gaming laptop almıştım(https://www.epey.com/laptop/lenovo-y540-81sy001wtx.html) o zaman masaüstü bilgisayar hakkında pek bilgim yoktu zaten hiç bakmamıştım laptop alacağım için. Şimdi satmak istiyorum alıcı var. Gelen parayla masaüstü dizmek istiyorum. 2 sene sonra sınav senem çevrem satma diyor sen ders de çalışacaksın falan diyorlar. Yani hala bir değeri varken satmak istiyorum. Çok kararsızım yardımcı olur musunuz?
Lgs sınavı mı ?
Kasa daha iyi performans verir eğer lgs ise satılabilir ama üni sınavı isede satılabilir belki sonra gerek olursa satarım bu laptopun çok olayı yok zaten

thekhione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Bruce WAYNE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lgs sınavı mı ?
Kasa daha iyi performans verir eğer lgs ise satılabilir ama üni sınavı isede satılabilir belki sonra gerek olursa satarım bu laptopun çok olayı yok zaten
üni sınavi lise 2 deyim satsam daha mantıklı değil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Atilla Baki BALİ
dostum hazır değeri varken sat 9. nesil işlemciler 2sene sonra kimse yüzüne bakmaz o zaman laptop almak istersen 2.el falan iyi işlemcili yani internette sörf yapabileceğin bir bilgisayara topladığın masaüstünü satmadan alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet
eğer mimarlık vb. bir bölüm okuyorsan önemli laptop sınav için çok gerekli değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ne kadar teklif verdi alıcı

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Yavuz
Direk sat daha 2 sene var. Özellikleri seni tatmin etmeyebilir 2 sene sonra duruma göre de bidaha laptop alırsın.

thekhione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Bruce WAYNE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Şahsen satmanı tavsiye etmiyorum. Şu an geleceğine, derslerine odaklanmanı tavsiye ederim. Masaüstü bilgisayar dikkatini dağıtacaktır. Aynı zamanda üniversiteye yerleştiğin zaman taşıma konusunda ayrıca sıkıntı yaşayacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
aslında satıp o paraya ipad ve apple pen almanı öneririm ben ders çalışırken hem tabletler daha iyi oluyor bildiğime göre dikkatini falan dağıtmıyor mesela ben kendimden örnek veriyim bilgisayardan ders çalışırken sürekli dikkatim dağılıyor başka yerlere falan giriyorum tabletimden girince (ipad pro 11 ) dikkatim dağılmıyor sadece derse odaklanıyorum not almak falanda daha rahat oluyor tercih meselesi bence satıp iPad+ apple pen al

yusuf34

80+ Silver
sat kardeşim yalnız üstüne para koyup laptop taşunabilirlik senin için önemli üniversşteye geçinbce anlarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,515