Gaming mouse önerisi.

Mehmet_5

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar merhabalar. Gamepower radus mouse aldım. İşaretçi atlaması şeklinde sorunlar yaşadım. Araştırdığım kadarıyla bu modelde sensör sıkıntı çıkarıyormuş. İade başlattım. 1000 -1500 civarı sorunsuz mouse önerebilir misiniz?. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhabalar. Gamepower radus mouse aldım. İşaretçi atlaması şeklinde sorunlar yaşadım. Araştırdığım kadarıyla bu modelde sensör sıkıntı çıkarıyormuş. İade başlattım. 1000 -1500 civarı sorunsuz mouse önerebilir misiniz?. Şimdiden teşekkürler.
ATK A9 ve VXE R1 fazlasıyla öneriliyor. Renk umursamam ve 250 tl fazladan verebilirim derseniz de aula sc680 var

ATK A9 ve VXE R1 fazlasıyla öneriliyor. Renk umursamam ve 250 tl fazladan verebilirim derseniz de aula sc680 var

Teşekkür ederim. Beyaz bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatları 1800 civarı gibi.

Wraithesports güvenilir mi?. Hiç alışveriş yapmadım.

Teşekkür ederim. Beyaz bakıyorum.

Fiyatları 1800 civarı gibi.

Wraithesports güvenilir mi?. Hiç alışveriş yapmadım.
Güvenilir alışveriş yapan çok fazla isim var ve Türk E-spor takımlarından BBL'e falan sponsorlar sorun yaşamazsınız. Sadece keyfi iade kabul etmiyorlar.

Geri