Eliniz kac cm eger 18 ve kucukse razer viper miniArkadaşlar RGB tarafında şık gözüken ( RGB çokda önemli değil ) ve önemli olan oyun oynarken ki hissiyatı güzel olan bir mouse arıyorum .Tavsiyelerinizi Bekliyorum ?
Arkadaşlar RGB tarafında şık gözüken ( RGB çokda önemli değil ) ve önemli olan oyun oynarken ki hissiyatı güzel olan bir mouse arıyorum .Tavsiyelerinizi Bekliyorum ?
Şuan Everese SGM-X7 PRO kullanıyorum zaruriyetten eli o kadar kaplamayan daha hafif bir şey istiyorum ve elim 18 cm civarındaEliniz kac cm eger 18 ve kucukse razer viper mini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve tutus biciminiz nasil
Viper mini 299 tl 320 tl filan maxŞuan Everese SGM-X7 PRO kullanıyorum zaruriyetten eli o kadar kaplamayan daha hafif bir şey istiyorum ve elim 18 cm civarında
ve şöyle tutuyorum :
Birde razer viper mini şuan 519 TL etrafında seyrediyor. ben en fazla şuan mouse ye 340 - 350 TL verebilirim .
Yeni bir Tavsiyeniz var mı ?
Viper mini senin tutuşuna çok uygun.Şuan Everese SGM-X7 PRO kullanıyorum zaruriyetten eli o kadar kaplamayan daha hafif bir şey istiyorum ve elim 18 cm civarında
ve şöyle tutuyorum :
Birde razer viper mini şuan 519 TL etrafında seyrediyor. ben en fazla şuan mouse ye 340 - 350 TL verebilirim .
Yeni bir Tavsiyeniz var mı ?
Steelseries Rival 3 itopya da 319 TL onu alabilirsin. Viper mini bulabiliyorsan onuda alabilirsin.Arkadaşlar RGB tarafında şık gözüken ( RGB çokda önemli değil ) ve önemli olan oyun oynarken ki hissiyatı güzel olan bir mouse arıyorum .Tavsiyelerinizi Bekliyorum ?
250ye nerden aldin bende alicamda 300 assasi olmasi lazimRazer Viper Mini 61 gram yani diğer mouse'lara göre aşırı hafif. Hissiyatı felan çok iyi. İndirimden 249 liraya almıştım.
İtopya'dan almıştım.250ye nerden aldin bende alicamda 300 assasi olmasi lazim
Suan 300de az indirime girse alicamİtopya'dan almıştım.
Mouse pad de steelseries qck heavy L dusunuyorumİtopya'dan almıştım.
Şimdiden hayırlı olsunSuan 300de az indirime girse alicam
Mouse pad de steelseries qck heavy L dusunuyorum
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...yuncu-mouse-p-HBV00000PYCNN?magaza=Gameekstra knk piyasada 200 tllik deyince katar pro 250 diynce m3 geliyor piyasadaki bu fiyat bandınd en iyi mouseler bende katar pro var bir arkadşımdada m3 vardı gerçekten güzel iksideArkadaşlar RGB tarafında şık gözüken ( RGB çokda önemli değil ) ve önemli olan oyun oynarken ki hissiyatı güzel olan bir mouse arıyorum .Tavsiyelerinizi Bekliyorum ?