OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
abi biraz yavaş ol cidden
yok be, sende yani. hani mesleklen olmuyor dedi de, onu merak ettim.Ertu abe gergin.
fiat galiba ? yani lisans ordan geliyordu. en son öyle okumusdum bi yerden.bir ülkede vardı lisans altında üretiliyordu
reis yavas. allah korusun.aklım gitti okurken
İşsiz kalıyor millet boşuna okuyor yani aslında her yer mimar mühendis dolu ama iş yok.yok be, sende yani. hani mesleklen olmuyor dedi de, onu merak ettim.
cünkü nasil para kazaniliyor ögrenim.
burda böyle. sizde nasil onu merak etim.
arkadas beni öyle gözlerimi actiki hocam. masallah heycanlandim.
Türkiyede sıfırdan başlayan bir insan istediği mesleği yapsin hakkiyla kazaniyorsa Bmw kapisinin önüne çekemez mesela. Bu arada Tofaş 2020 var fabrikada Egea üretiliyor Fiat ın.neylen olyuor ? Para mi ?
cukur mu ?
vartoglu ?
sadettin mi ?
yamac mi ?
böyle tür yönden mi oluyor.
aciklayin hocam. aydinlanim biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ozaman kalsin. tofas deymez
adamın sisteme baksana ssd ler benim sistemden pahalı ulan rambooooo kurtardın hayatı biz sürünüyozfiat galiba ? yani lisans ordan geliyordu. en son öyle okumusdum bi yerden.
reis yavas. allah korusun.
cünkü bi yerde bu tofas üretildindi okumusdum. galiba ensonhaber okudum. sagol bilgin icin.Türkiyede sıfırdan başlayan bir insan istediği mesleği yapsin hakkiyla kazaniyorsa Bmw kapisinin önüne çekemez mesela. Bu arada Tofaş 2020 var fabrikada Egea üretiliyor Fiat ın.
yok Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. lisansıyla diye biliyorum. TOFASfiat galiba ? yani lisans ordan geliyordu. en son öyle okumusdum bi yerden.
reis yavas. allah korusun.
ama yakinda bu güzel elektronik yerli araba geliyor. güzel o bayayok Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. lisansıyla diye biliyorum. TOFAS
danke bro.Hayırlı olsun.
okadar para veliyiyor bi zahnet demir yada çelik vs olsunAyagi demir mi?
Sen alırsın biz bakarızama yakinda bu güzel elektronik yerli araba geliyor. güzel o baya
danke bro.
tessekür ederim.