yani sonuçta olay çözülmüş diye anladımSatış sonrası servis süreçleri berbat yalan dolan üzerine kurulu. Harici güvenilir firma. Ekran kartı servis geçmişim oldu kendileri ile Tipik türk firması. En son aldığım enermax psu yu iade kabul ettiler kronik hatalı diye 2 farklı deneyimim oldu
gayet hızlı ve güvenilir.Alışveriş yapan varmı varsa deneyımlerınız neler yada bıldıgınız herhangı bır sorun var mı vs
Psu evet 14 gün iade hakkım dolmamıştı. Ekran kartı için 3 ay süreç yaşadım en son thh başvuru felan isteğimi yerine getirdiler. Asusdan direk doa raporu alıp firmaya göndermeme rağmen 2 3 ay gibi süre oyalandım. Depoda yok gelecek muadili veremiyoruz Ücret iadesi yapalım diye çok diretmişlerdi thh duyunca birde stoklarda bulunu verdi. Sonuç olarak 3 ay oyaladılar beni apu olarak sistemi kullandımyani sonuçta olay çözülmüş diye anladım
doa ürün mü çıktıPsu evet 14 gün iade hakkım dolmamıştı. Ekran kartı için 3 ay süreç yaşadım en son thh başvuru felan isteğimi yerine getirdiler. Asusdan direk doa raporu alıp firmaya göndermeme rağmen 2 3 ay gibi süre oyalandım. Depoda yok gelecek muadili veremiyoruz Ücret iadesi yapalım diye çok diretmişlerdi thh duyunca birde stoklarda bulunu verdi. Sonuç olarak 3 ay oyaladılar beni apu olarak sistemi kullandım
Yok ekran kartında Cw vardı 5 6 ay geçer dedim geçmedi servise gönderdim doa raporu cıkarttırdım. Tekrar firmaya gönderdim raporu kendim aldığım halde 3 ay oyalandım firmanın kendisine göndersem CW bulunamadı diyip tarafıma gelecekti yüksek ihtimalle vatan bilgisayar gibidoa ürün mü çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
faizsiz taksit imkanı olması da ayrı güzel