Neler Yeni

Yardım GAMİNGGENTR Neden İlgilenmiyor? Sizi Şaşırtacak Olası Nedenler!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
pctoplayıcısı2109
Merhaba gamingentr nasıldır sistem adım fakat bazı kişiler ilgilenmediklerini bazılarıda ilgilendiklerini söyledi bir sorun çıkarsa ne yapacağım ayrıca hazır sistemlerini satın alan var mı ?? şikayetvarda bakabilirsiniz müşteri hizmetleri 1 saate boyunca bekelyince açıktırklarını söylüyorlar doğrumudur ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amacım markayı kötülemek değil sadece millet baya kötülemiş bazılarıda çok iyi marka diyor o yüzden

Son düzenleme:

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
Merhaba gamingentr nasıldır sistem adım fakat bazı kişiler ilgilenmediklerini bazılarıda ilgilendiklerini söyledi bir sorun çıkarsa ne yapacağım ayrıca hazır sistemlerini satın alan var mı ?? şikayetvarda bakabilirsiniz müşteri hizmetleri 1 saate boyunca bekelyince açıktırklarını söylüyorlar doğrumudur ??
BENDE SİSTEM ALDIM 2 HAFTA OLDU SİSTEMİN SORUNU YOK MÜŞTERİ HİZMETLERİNEDE 2-3 DK DA HEP ULAŞTIM ANCAK ALDIKTAN SONRA BENDE YORUMLARI OKUDUM SERVİS FALAN SIKINTILI DİYENLERİDE GÖRDÜM açıkcası 3-4k fazla verip vatan pc den alırdım pc yi suanki aklım olsa ama sorunsuzda kullanıyorum yalan yok

Stayy

80+

Amacım markayı kötülemek değil sadece millet baya kötülemiş bazılarıda çok iyi marka diyor o yüzden
Valla ben monitörümü, ekran kartımı, kulaklığımı oradan aldım çok memnunum. Hızlı kargo yapıyorlar. Müşteri hizmetlerini bilmiyorum. Geçen müşteri hizmetlerini aradığımda baya bi bekletmişlerdi + olarakta mail atttım mailime dönüş olmadı. Haberin olsun. Ürün iyiyse sıkıntı yok. Ürünler sıfır zaten, bir sıkıntı oldu mu belki başın ağrıyabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
pctoplayıcısı2109
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ummarım sorun olmaz ooyun vermyorlar diyorlar resident evil vericekler herhalde

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
pctoplayıcısı2109
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sana tavsiyem yine sen bilirsin vatan pc evine yakınmı yada ulaşman kolaymı
istedim bile vatan toplasam pahalı olur ssd alıcamm m2 konuda paylaşıcam bakarmısın yardım için

alınır mı alınmaz mı ?

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası