Neler Yeni

Garanti Bankası 300 TL A101 indirim kodu ve 250 TL bonus para kampanyası

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Referal paylaşımı
Merhaba sizlere Garanti Bankasının 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli kampanyasından bahsedeceğim. Garanti Bankası mobilden yeni müşteri olan kullanıcılarına 250 TL bonus para, 300 TL A101 indirim kodu, 400 TL akaryakıt geri ödemesi veriyor. Üstelik mobilden yeni müşteri olacaksanız müşteri olma işlemleri yalnızca 5 dakika gibi kısa bir sürede bitiyor. Adımları kapsamlı anlatacağımdan hepsini eksiksiz okumanızı tavsiye ederim.

1- Garanti BBVA mobil bankacılık uygulamasını indiriyoruz.
Google Play Store
App Store

2- Uygulamayı açıp "Müşterimiz Olun" yazısına tıklayıp müşteri olma sürecimizi başlatıyoruz.
(İşlemler çok basit ancak yine de videosunu paylaştım.)
Video

Yaklaşık 5 dakika sürmektedir. Kimlik bilgilerini vs. girdikten sonra müşteri temsilci ile görüşme yapıyorsunuz görüşme esnasına kimliğiniz yanınızda olsun sizi yönlendirerek gerekli doğrulamaları yapacaksınız.

3- Müşteri olduktan sonra sol üstteki profil resmimizin üstüne tıklıyoruz ve aşağıda bulunan "Promosyon kodu paylaş / gir" yazısına tıklıyoruz.

dd.jpg 33.jpg

4- Burada promosyonları göreceksiniz. Promosyonları kullanmak için teker teker vereceğim promosyon kodlarını "kod girişi yap" yazısına tıklayıp girmeniz gerekiyor.
Ayrıca promosyonlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız hepsinin altına gerekli linkleri bıraktım. İndirim kodları, promosyon kodlarını girdikten sonra 2-3 gün içinde aşağıda "Başvurular" sekmesinde bulunan sağ üstteki hediye paketine tıkladığınızda gördüğünüz "Kampanyalar" yerine gelmektedir. İzin vermediği için tam ekran görüntüsünü koyamadım.
Screenshot_4.png

WhatsApp Image 2023-08-19 at 16.03.56.jpg

A101 300TL indirim kampanyası kodu: A1012023
Bilgi

a101.com.tr ve a101 mobil uygulamasında geçerlidir. Kodun gelmesi veya kodu kullanmanız için kart talep etmenize gerek yok. (Birden fazla a101 uygulaması mevcut diğer a101 mobil uygulamalarında geçerli değildir.)
Belirli bir kısıtlama yok bu indirim kodunda örneğin 310 TL lik alışveriş yaptınız kodu uyguladığınızda 10 TL ödüyorsunuz. Teknoloji ürünleri de alabilmektesiniz.
Mesela aldığım ürün:
WhatsApp Image 2023-08-19 at 16.09.56.jpg

400 TL Akaryakıt geri ödemesi kampanyası kodu: YAKIT400
Bilgi

ETS tur kampanyası kodu: ETSTUR23
Bilgi

Yakınınızı davet edin kampanyası:
Bilgi

Son olarak yakınınızı davet edin kampanyası var. Bu kampanyada hem davet kodunu girene hem davet kodunu paylaşana 250 TL bonus para veriyor. Bu bonus paralar 30 Eylül 2023'e kadar yüklenecektir.
Not: Davet eden kişinin karta sahip olması veya kart başvurusu yapması lazım ve davet edilen müşterinin bonusu kullanabilmesi içinde aynı şartları karşılaması lazım. Referans kodunu girmeden önce veya girdikten sonra kampanyanın son gününe kadar "Başvurular" sekmesinden kart başvurusu yapmanız gerekmektedir. "Paracard Bonus" banka kartı olarak "Bonus" kredi kartı olarak geçmektedir.

Screenshot_3.png
Screenshot_1.png
Screenshot_6.png

Kullanacak referans kodunuz yoksa benim referans kodum: XSC1AX0H

Referans kodumu kullanan kişiler mesajda belirtebilirse çok mutlu olurum. Okuduğunuz için teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
Ya bu gibi etkinliklerde giriyorum canlı konuşmaya sonrasında bankaya gitmeniz gerek diyorlar sinir oluyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Garanti kullanıyorum kod bende olmadı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
A1012023 bu kodu girdiğimde kampanya kazanım koşulunu sağladığınıza emin olun yazıyor, hali hazırda kartım var garanti bankasında üyeyim acaba neden bu uyarıyı verdi
Sanırsam bu kod banka'ya üye olurken kullanılıyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütün kampanyalar bu ay içerisinde yeni garanti müşterisi olanlar için. Her ay benzer kampanyalar oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırsam bu kod banka'ya üye olurken kullanılıyor.
Üye olduktan sonra uygulama üzerinden kodları giriyorsunuz. 2 3 iş gününde teslim ediliyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu düzenledim. Problem için özür dilerim. Yeni müşteri olan bir arkadaşımda A101 indirim kodunu alırken aynı problemle karşılaştığını söyledi ancak eski müşteri olan babamdan A101 indirim kodunu alabildik dün gece çok garip. 4-5 arkadaşım daha faydalandı hiçbiri bankaya çağrılmadı. Ayrıca gecede müşteri temsilcisi hizmet vermektedir. Eski kullanıcılar sanırım sadece yakınını davet et kampanyasından faydalanabiliyor. Ailenizde kullanan varsa birbirinizin kodlarını girebilirsiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom