Fatura var ama klavyemin vv tuşu basmıyor ona yaptırıcam faturayla kabul olur mu?
Trendyol :dAlıntıyı görüntüle
Bi tane bundan içip rahatlayın ve faturanızı aldığınız yere götürün eğer aldığınız yer vatan mediamarkt gibi bir yerse bir bardak daha için
Neden??? Ben PS4 aldım vatan'dan dualschock4 bozuldu, garantiyi'de bulamıyom orada kayıtlı falan değil midir?vatan mediamarkt gibi bir yerse bir bardak daha için
Satıcıyla konuşun durumu anlatın sonra geri dönüp buraya yazın ama bundan önce w tuşunu yerinden nazikçe çıkarıp iyice üfleyin sonra geri takıp deneyinTrendyol :d
Vatan garanti konusunda iyi değil ssd mi verdim sorun çıktığı için 40 gün oldu hala dönen yokNeden??? Ben PS4 aldım vatan'dan dualschock4 bozuldu, garantiyi'de bulamıyom orada kayıtlı falan değil midir?
Bende GoGAMEShopun İrsaliyeli faturası var ve 1 saate yakında mağazası var orası kabul eder mi?Zaten alınan ürünün garantisi aldığın fatura oluyor kardeşim sen arayıp bir sor.Çünkü fatura tarihinden itibaren 2 yıl yazar şartlarda. Benim TV bozulmuştu faturayla samsung garantisini aradım geldi aldı götürdüler. Bunun garanti belgesi nerede diye sormamışlardı. Aldığın satıcıyla iletişime geçip bir sorman lazım.
İrsaliyeli fatura sayılır mı?Garanti belgesi önemli değil. Fatura yetiyor genellikle.
Evet fatura yerine geçer zaten irsaliyeli faturalar.Bende GoGAMEShopun İrsaliyeli faturası var ve 1 saate yakında mağazası var orası kabul eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İrsaliyeli fatura sayılır mı?