Neler Yeni

Çözüldü✓ Garanti bozulur mu ?

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Merhabalar bende Rx 5500 XT 4gb var. MSI afterburner ve Amd Radeon software ile overclock yapmayı denedim sonra tatmin etmeyince geri çektim. Ekran kartının garantisi bozuldu mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
kaanhte
Merhabalar bende Rx 5500 XT 4gb var. MSI afterburner ve Amd Radeon software ile overclock yapmayı denedim sonra tatmin etmeyince geri çektim. Ekran kartının garantisi bozuldu mu ?
Yani bu saçma bişi neden bozulsun ki ? bios modlama felan yapmadıysanız hiç bi kartın o.c dem garantisi bozulmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
İsterse bozulsun, adamlar senin OC yaptığını göremez ve buna göre garantiyi bozamaz zaten.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsterse bozulsun, adamlar senin OC yaptığını göremez ve buna göre garantiyi bozamaz zaten.
Banada saçma geldi . Bir yerde gördüm içime kurt düştü. Fabrikasyon oc li kartlar var en basiti

içime kurt düştü
Nası bi kurt benim gibi bi kurtmu
images (1).jpeg

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Kartın fiziksel yapısında bir değişiklik veya BIOS'unu değiştirmediğiniz sürece sıkıntı olmaz ama OC yaparken kart yanarsa Garanti dışı kalır.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartın fiziksel yapısında bir değişiklik veya BIOS'unu değiştirmediğiniz sürece sıkıntı olmaz ama OC yaparken kart yanarsa Garanti dışı kalır.
Teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Top Bottom