Neler Yeni

Garanti değişim sorunu . HELP

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Merhabalar , arkadasim 1 sene önce monitör aldi 1800 TL'ye ve yakin zamanda ekrandan kaynakli sorun oluştu. Garantiye gitti değişim verdiler lakin firma elimizde bu model yok başka modelle degistirin diyor. Problem ekranin suanki fiyati 4000. Bize sunduklari değişim veyahut para geri odemesi 1800 tl. Faturada ne yazarsa o diyorlar. Basina gelen bilgisi olan yazarsa sevinirim.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Benimde sağ tarafta dikey bir mor çizgi oluştu, finaller var diye götüremedim itopyaya. Son 2 gündür yok oldu ilginçtir.

babapro21

80+ Bronze
Bu baska bi arkadas Rx 5500 ekran kartında yaşadı 1600 liraya almıştı bundan 2-3 ay ince bozuldu.
Şirket sana aldığın fiyati geri vereceğiz dedi.
Adam sonra suan ben aldığım fiyata yine alamam dedi uzun süre konuştu baska modelleri gösterdiler ustune 2.5-3k ekledi Rx 6600 Xt aldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde sağ tarafta dikey bir mor çizgi oluştu, finaller var diye götüremedim itopyaya. Son 2 gündür yok oldu ilginçtir.
Itopya ya gitse saglam olan parçaları da bozulur diye vazgeçmiş bnce

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Bu baska bi arkadas Rx 5500 ekran kartında yaşadı 1600 liraya almıştı bundan 2-3 ay ince bozuldu.
Şirket sana aldığın fiyati geri vereceğiz dedi.
Adam sonra suan ben aldığım fiyata yine alamam dedi uzun süre konuştu baska modelleri gösterdiler ustune 2.5-3k ekledi Rx 6600 Xt aldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Itopya ya gitse saglam olan parçaları da bozulur diye vazgeçmiş bnce
Valla daha yol ilerleyemedik cevap gelsin, sonuca göre bilgilendiririm forumu

Top Bottom