Garanti Kapsamına girer mi?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,596
Arkadaşlar vatan bilgisayardan 1 ay önce Logitech g213 aldım.
Ancak 1 ay sonunda klavyenin bilek desteğinin belirli noktalarının rengi soldu.
Sizce garantiye göndermeli miyim?

Logitech öbür markalara göre garanti kapsamında gerçekten çok önde olan bir marka. Hani sırf boyası silindi diye de göndermek bana saçma geliyor açıkçası.

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue
Logitech desteğe yazarsan bence yenisini gönderebilirler

Logitech öbür markalara göre garanti kapsamında gerçekten çok önde olan bir marka. Hani sırf boyası silindi diye de göndermek bana saçma geliyor açıkçası.
Düşünsenize Neredeyse aylardır biriktirdiğiniz para ile bir klavye alıyorsunuz. Ve klavyenin rengi kaçıyor.

Düşünsenize Neredeyse aylardır biriktirdiğiniz para ile bir klavye alıyorsunuz. Ve klavyenin yengi kaçıyor.
Ben aslında o bakımdan dememiştim. Klavyenin ne zaman gelip gelmeyeceği belli değil. Ben açıkçası sırf rengi soldu diye haftalarca klavyesiz kalamam. Ama evde yedekten bir klavye varsa yollayın direkt olarak. Bu arada klavyenin modeli nedir ?

Ben aslında o bakımdan dememiştim. Klavyenin ne zaman gelip gelmeyeceği belli değil. Ben açıkçası sırf rengi soldu diye haftalarca klavyesiz kalamam. Ama evde yedekten bir klavye varsa yollayın direkt olarak. Bu arada klavyenin modeli nedir ?
Sıkıntı yok kardeşim :). Klavyem Logitech g213.

Geri