Neler Yeni

Garantiden anlayanlar bakabilir mi?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Heisenberg
Exvega dan koltuk aldım ve 1 ay içinde dikişleri açıldı. Mail üzerinden ulaştım fakat döşemeyi söküp onlara kargolamam gerektiğini söylediler. 30 gün içinde sonuçlanırmış garantisi. Daha taksidi bitmedi. Çok mağdurum ne yapmam gerek?
Oturma döşemesi gönderin yeni dedim, garanti kapsamında olduğu için gönderemiyorlarmış da 1 ay oldu yani, 55 kilo insanım ben de.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Exvega dan koltuk aldım ve 1 ay içinde dikişleri açıldı. Mail üzerinden ulaştım fakat döşemeyi söküp onlara kargolamam gerektiğini söylediler. 30 gün içinde sonuçlanırmış garantisi. Daha taksidi bitmedi. Çok mağdurum ne yapmam gerek?
Oturma döşemesi gönderin yeni dedim, garanti kapsamında olduğu için gönderemiyorlarmış da 1 ay oldu yani, 55 kilo insanım ben de.
55 kiloda bu oluyorsa bir de forumda bir kaç arkadaş bu koltuğu önermişlerdi bana incelemelerdeki duruşunu hiç beğenmemiştim kumaşın umarım mağdur etmezler. döşemeyi neden sökmenizi istiyorlar onu pek anlamadım? kargoda sadece iskeleti mi istiyorlar? belki kullanıcı hatası diyecekler kafam karıştı

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Emir
Thh ye başvurmak en iyisi sanırım.

eneskaya6

80+ Silver
bişeyi sökmeden koltuğu ayırıp kargola derim. kullanıcı hatası yoksa yardımcı olurlar. fotoğraf atma sansın var mı hocam nasıl acılmış dikişler

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Heisenberg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
55 kiloda bu oluyorsa bir de forumda bir kaç arkadaş bu koltuğu önermişlerdi bana incelemelerdeki duruşunu hiç beğenmemiştim kumaşın umarım mağdur etmezler. döşemeyi neden sökmenizi istiyorlar onu pek anlamadım? kargoda sadece iskeleti mi istiyorlar? belki kullanıcı hatası diyecekler kafam karıştı
Sadece döşemeyi istiyorlar fakat döşeme zımbalı, geri gönderdiklerinde nasıl takacağım? Çıldırmak üzereyim valla hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bişeyi sökmeden koltuğu ayırıp kargola derim. kullanıcı hatası yoksa yardımcı olurlar. fotoğraf atma sansın var mı hocam nasıl acılmış dikişler

Sadece döşemeyi istiyorlar fakat döşeme zımbalı, geri gönderdiklerinde nasıl takacağım? Çıldırmak üzereyim valla hocam.
Hocam koltuk çok ağır. Bilmiyorum valla kafam çok karışık.

Ekler

• Screenshot_20250106_124027_Gallery.jpg
    Screenshot_20250106_124027_Gallery.jpg
    779 KB · Hit: 27

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk

oo baya bir deforme olmuş. çok üzüldüm çok kötü bir durum. yani kumaşı neden sökün diyorlar ki? herhalde tekrar kaplayıp gönderecekler.. ama bu tarz garanti durumlarında ürünü incelemiyorlar mı belki kullanıcı hatası? keşke size direkt kumaşı sökün biz tekrar kaplayıp göndereceiğiz deseler en azından teyit etmiş olursunuz, bunu bir sorun

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Heisenberg
oo baya bir deforme olmuş. çok üzüldüm çok kötü bir durum. yani kumaşı neden sökün diyorlar ki? herhalde tekrar kaplayıp gönderecekler.. ama bu tarz garanti durumlarında ürünü incelemiyorlar mı belki kullanıcı hatası? keşke size direkt kumaşı sökün biz tekrar kaplayıp göndereceiğiz deseler en azından teyit etmiş olursunuz, bunu bir sorun
Hocam sadece kumaşı söküp gönderin dediler. Yeni kumaş mı gönderecekler, yoksa kullanıcı hatası diyip sıyrılacaklar mı bilmiyorum.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Hocam sadece kumaşı söküp gönderin dediler. Yeni kumaş mı gönderecekler, yoksa kullanıcı hatası diyip sıyrılacaklar mı bilmiyorum.
sürecin nasıl işleyeceğini sorsanıza bakalım ne diyecekler? normalde müş. memnuniyeti adına kumaşı sökme işlemini bile kullanıcıya yaptırmazlar ürünü gönderin biz tekrar kaplayıp size göndereceğiz derler. burada kumaşı istemeleri, iskeletten ayırıp hem de çok enteresan

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Heisenberg
sürecin nasıl işleyeceğini sorsanıza bakalım ne diyecekler?
Birazdan arayıp detaylıca konuşacağım ve kargoya gitmeye uğraşmak yerine yeni oturak döşemesi göndermeleri için direteceğim.

TahinPekmez

80+ Silver
benim bildiğim ürün bütünüyle gider

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Heisenberg

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe

Kanka yanlış anlama beni sen uğraşma diye bi öneri yapacağım. Orayı zımbalasana veya annenden rica et diksin orayı. Sen uğraşma diye söylüyorum yani istersende garantiye gönder. Ama muhtemelen onlarda dediğimi yapıp geri yollar. Kumaşta sorun yok çünkü dikişte var.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Heisenberg
Kanka yanlış anlama beni sen uğraşma diye bi öneri yapacağım. Orayı zımbalasana veya annenden rica et diksin orayı. Sen uğraşma diye söylüyorum yani istersende garantiye gönder. Ama muhtemelen onlarda dediğimi yapıp geri yollar. Kumaşta sorun yok çünkü dikişte var.
Haklısın dostum. En iyisi çıkartıp valideden rica edicez. Allahtan dikiş makinesi var evde. Uğraşılmaz bunlarla ama şikayet edeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,377
Üyeler
164,658
Son üye
OnlyParvis
Top Bottom