Neler Yeni

garantisi bitmiş ürün

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
samet can
öncelikle merhabalar kulaklık kablosu kopması nedeni ile size bir şey soracagım ben vatandan kulaklık aldım garantisi bitti olsa bile girmez çünkü kedim kemirdi corsair voild rgb kulaklık onun kablosunu satın alıp yapabiliyorum birde logitech 432 kulaklıgım var kablosu altılı hiçbir yerde satılmıyor garantiside bitti ben bu ürünü vatana götürsem kedim kabloyu kemirdi desem bu kabloyu değiştire bilirlermi ücretten yana bir sıkıntı yoktur birde fatura gerektirirmi teşekkürler ilginiz ve alakanızdan dolayı

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Keşke noktalama kullansan ve düzgün cümle kursan. Götür ücretli bir şekilde teknik servise yollarlar.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
öncelikle merhabalar kulaklık kablosu kopması nedeni ile size bir şey soracagım ben vatandan kulaklık aldım garantisi bitti olsa bile girmez çünkü kedim kemirdi corsair voild rgb kulaklık onun kablosunu satın alıp yapabiliyorum birde logitech 432 kulaklıgım var kablosu altılı hiçbir yerde satılmıyor garantiside bitti ben bu ürünü vatana götürsem kedim kabloyu kemirdi desem bu kabloyu değiştire bilirlermi ücretten yana bir sıkıntı yoktur birde fatura gerektirirmi teşekkürler ilginiz ve alakanızdan dolayı
garanti belgesinde tamiratı yapan şirketin nmarası var ara ücret sor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,102
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom