Neler Yeni

Garantisi olmayan 2.el AOC 27G2U alınır mı?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar 3500TL'ye garantisi olmayan 2.el AOC 27G2U buldum. Daha önce de bu monitörden kullandım ve memnundum. Zaten bu yüzden aynısını arıyordum. Adam bir sorunu yok diyor. Zaten kontrol edip alacağım. Fakat 2 yıldır kullanılması ve fazladan 600TL verip aşağıdaki modeli almak da bir yandan kafamı kurcalıyor. Sizce hangisi mantıklı?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,092
İsim
Lokman Doğan
bana göre mantıksız

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Cengiz Han
Bence sıkıntı olmaz . Ölü pikseli falan yoksa uzun uzun gider. Garanti pek fark ettirmez daha belli bir süre sonra. Bende de VA panel versiyonu var. 2 senedir aynı.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Alınmaz. 27g2u'nun paneli sıkıntılı, 1.5-2 yıl sonra ekranda çizgiler çıkabiliyor.

Sizin alacağınız monitörde şuan sorun olmayabilir ama ileride olmayacağının garantisi yok. Garantisiz 24g2u/27g2u alınmaz.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana göre mantıksız
Hangisi mantıksız hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz. 27g2u'nun paneli sıkıntılı, 1.5-2 yıl sonra ekranda çizgiler çıkabiliyor.

Sizin alacağınız monitörde şuan sorun olmayabilir ama ileride olmayacağının garantisi yok. Garantisiz 24g2u/27g2u alınmaz.
ilk kez sizden böyle bir şey duduyorum. nerden duydunuz bunu hocam?

Farway

80+ Silver
Ben olsam indirim bekler 0 alırdım monitörler sık sık 3500 bandına düşüyor.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyattan bağımsız yazıyorum. Bende de 27G2U var. Önceden kullandıysan ViewSonic'in modelini beğenmeme ihtimalin var 27G2U'nun renk kapsama değerleri daha iyi. Buradan bakabilirsin. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/9b21104c6f
Zaten bu yüzden terddütteyim hocam. bir kaç gün önce aoc 27g2u nun iç ekranını kırdım o yüzden bir arayış içerisindeyim. Ve renkler de benim için önemli ama dediğim gibi monitör belli bir süre kullanılmış ve sıfır alma imkanımda var ama viewsonic nasıl?

Ben olsam indirim bekler 0 alırdım monitörler sık sık 3500 bandına düşüyor.
aoc nin şu an sıfırı piyasada yok hocam yoksa direk ona bakarım.

Farway

80+ Silver
Zaten bu yüzden terddütteyim hocam. bir kaç gün önce aoc 27g2u nun iç ekranını kırdım o yüzden bir arayış içerisindeyim. Ve renkler de benim için önemli ama dediğim gibi monitör belli bir süre kullanılmış ve sıfır alma imkanımda var ama viewsonic nasıl?

Başka monitörlere yönelebilirsin dostum yorumlarına bakıp iyi monitörler var 144 HZ hatta 165 Hz dediğim gibi indirim bekle bence.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Başka model bulabilirsin belki ben gibi renklere önem veriyorsan viewsonicin bu modeli seni tatmin etmez bence.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Başka model bulabilirsin belki ben gibi renklere önem veriyorsan viewsonicin bu modeli seni tatmin etmez bence.
peki asus un vg279q1a modeli hocam? Anladığım kadarıyla onun da renkleri aoc kadar iyi değil ama siz ne düşünüyorsunuz?

Top Bottom