Ben alırdım ama bir sorunu çıkabilir teknoloji bu şans işi3kya garantisiz kutulu ve faturalı rx 6600 buldum amazon jp faturalı sizce alınır mı sapphire markasını da çok veğenmiyorum ama fiyat epey cazip geldi
hocam sağlam ve uzun ömürlü olduğunu nasıl anlayabiliriz yoksa 3400 TL'ye 7 ay garantisi olan ürünü mü alayımFurmark testi isterseniz iyi olabilir. Ayrıca kartın içinin açılıp açılmadığı da çok önemli.
aynı soruBen alırdım ama bir sorunu çıkabilir teknoloji bu şans işi
Testlere bakmak gerek. Sapphire pulse oldukça ısınan bir model. Eğer çok zorlandıysa ürün ömrü kısalmıştır. Onu da sıcaklık değerlerinden anlayabiliriz.hocam sağlam ve uzun ömürlü olduğunu nasıl anlayabiliriz yoksa 3400 TL'ye 7 ay garantisi olan ürünü mü alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı soru
Valla hocam garip gelebilir ama evganın tek fanlı rtx 2060ını alacağım çünkü Sapphire olmayan markalar en az 3.5 ve şuan o bütçeye cikamicam 2024 senesin ilk yarısında değiştirebilirsem değiştiririm 2060 da garantisiz faturasızTestlere bakmak gerek. Sapphire pulse oldukça ısınan bir model. Eğer çok zorlandıysa ürün ömrü kısalmıştır. Onu da sıcaklık değerlerinden anlayabiliriz.
Bu bütçelere çıkarsan, daha iyi model tercih etmek daha iyi olur.Valla hocam garip gelebilir ama evganın tek fanlı rtx 2060ını alacağım çünkü Sapphire olmayan markalar en az 3.5 ve şuan o bütçeye cikamicam 2024 senesin ilk yarısında değiştirebilirsem değiştiririm 2060 da garantisiz faturasız
Bunu tavsiye ederim. Bende vardı. Isınmıyor bu kart. 55-60 derece takılıyordu oyunda.Bu bütçelere çıkarsan, daha iyi model tercih etmek daha iyi olur.
Fazla genelleme yapmışsın. Pulse serisi RX 6600 lerde gayet yeterli soğutmalarla geliyor. Ben senelerdir 6600XT modelini kullanıyorum çoğu oyunda 65 derecelerde takıkıyordu.Testlere bakmak gerek. Sapphire pulse oldukça ısınan bir model. Eğer çok zorlandıysa ürün ömrü kısalmıştır. Onu da sıcaklık değerlerinden anlayabiliriz.