Neler Yeni

Çözüldü✓ Garantiye gönderdiğim üründen bir şey çıkmazsa garanti biter mi

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arada monitöre görüntü gelmiyor ve ekran kartında şüpheleniyorum 2 mönitor var ve ikisinde de test ettim şimdi Allaha şükür açıldı da bazen görüntü vermiyor ekran kartını göndersem garantiye ama atıyorum garantiden bir şey çıkmadı garanti patlıyor mu yoksa devam ediyor mu

extager

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eray Koçak
Arada monitöre görüntü gelmiyor ve ekran kartında şüpheleniyorum 2 mönitor var ve ikisinde de test ettim şimdi Allaha şükür açıldı da bazen görüntü vermiyor ekran kartını göndersem garantiye ama atıyorum garantiden bir şey çıkmadı garanti patlıyor mu yoksa devam ediyor mu
Garanti süresi hiçbir şekilde kısalamaz hocam, ne kadar süreyse o kadar devam etmek zorunda.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,946
İsim
Mert Can Ergün

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
Garanti devam eder, annemin eski Turkcell T60 telefonunun anakart problemi vardı 2 yıl garantiliydi anakart değişiminden sonra üstüne bir 2 yıl daha garanti eklendi. 2015'ten 2019'a kadar garantisi olmuştu.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti devam eder, annemin eski Turkcell T60 telefonunun anakart problemi vardı 2 yıl garantiliydi anakart değişiminden sonra üstüne bir 2 yıl daha garanti eklendi. 2015'ten 2019'a kadar garantisi olmuştu.
Evet hocam, garanti bitiş tarihine kadar kaç kere gönderirsen gönder bitemez hiçbir şekilde.
Eder garanti bitimine kadar eder
Evet devam ediyor dostum. Daha önceki arızayı kayda alırlar bir daha garantiye gelirse önceden sorun yaratmış mı diye bakmak için
saolasın dostlar içime su serpildi gece gece teşekkürler hepinize

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,946
İsim
Mert Can Ergün

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
saolasın dostlar içime su serpildi gece gece teşekkürler hepinize
Senden kaynaklı bir sorun varsa o zaman garanti karşılamaz ama. Düşürme kırma sıvı dökme vs gibi. Kendiliğinden sorun olduysa dert etme garanti tek seferlik bir şey değil 10 kere sorun olsun 10 kere ücretsiz yapmak zorundalar. Yapamazlarsa da ürünü değiştirmek.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Senden kaynaklı bir sorun varsa o zaman garanti karşılamaz ama. Düşürme kırma sıvı dökme vs gibi. Kendiliğinden sorun olduysa dert etme garanti tek seferlik bir şey değil 10 kere sorun olsun 10 kere ücretsiz yapmak zorundalar. Yapamazlarsa da ürünü değiştirmek.
yok bilgisayara dokunmuyorum bile tek yaptığım iş başlat tuşuna basmak :D elimi bile sürmedim çoğu parçaya toplanmış geldi bana ondan öyle bir şey olacağını sanmıyorum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Garantiye göndermeden varsa başka kablolarla dene. Sorun kablolarda ya da monitör/ekran kartı giriş çıkışlarında da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,319
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom