Neler Yeni

Çözüldü✓ Garantiyi beklemek mi daha mantıklı yoksa sistemi yükseltmek mi?

crabman

80+ Bronze
6-7 ay önce hazır sistem aldım. sistem içinde gelen psu kasa markasının kasanın içinde gönderdiği psu lardan. psu Allah'a emanet çalışıyor hiç bir koruması yok. psu değişmek istiyorum fakat sistemin 2 yıl garantisi var. psu değiştikten sonra sistemde arıza çıkarsa diye endişeleniyorum o yüzden garanti bitene kadar sistemde bir şey değiştirmek istemiyorum fakat yinede psu aklımı kurcalıyor. sizce ne yapmalıyım? garantinin bitmesini beklemelimiyim yoksa psu dahil başka parçalarıda yükseltip garantiyi devre dışı bırakmalımıyım?

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Feyyaz Yalcin
Sistemi ve psu markasini kac w oldugunu yazarsan daha net cevaplar alabilirsin onun disinda akim korumali priz kullanmani tavsiye ederim

crabman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana kalirsa psu alip garanti disi birakmak daha mantikli gibi gozukuyor cunku suan psu yuzunden anakartin yansa ztn sana kacicak garantiden yenisini vermiycekler
nasıl yani, psu yüzünden sisteme bir zarar gelirse garanti bunu karşılamıyor mu?

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Feyyaz Yalcin
Karsilamaz psu bozulursa sistem acilmazsa yenisini verirler veya tamirini yaparlar fakat akim yuzunden bir parcan bozulursa kullanici hatasi derler

crabman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemi incehesaptan aldım. ve her ürünün ayrı ayrı garantisi var diye biliyorum.
Karsilamaz psu bozulursa sistem acilmazsa yenisini verirler veya tamirini yaparlar fakat akim yuzunden bir parcan bozulursa kullanici hatasi derler
o zaman garantinin ne anlamı kalıyor ki. bence kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bay fahare
Marka bilgisayar değilse garanti dışı kalmaz diye biliyorum her parça ayrı ayrı garantili PSU degismen iyi olacaktır yanında arkadaşın dediği gibi akım koruma veya bütçe varsa UPS alabilirsin

Top Bottom