Neler Yeni

Garen ile dariusa karşı hangi build yapmam lazım wildrift

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Necati Serin
Kara balta çivilinin küçüğü sterak sonra çiviliyi tamamla kalanları kendine göre yap ama build ne olursa olsun becerine bagli biter

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Dikenli yelek başla. Kara balta bitir. Sterak da aldıktan sonra iyi oynaman halinde kazanabilirsin.

Aware

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Necati Serin
Dikenli yelek başla. Kara balta bitir. Sterak da aldıktan sonra iyi oynaman halinde kazanabilirsin.
Çivili başlarsa hasar anlamında asırı geri kalır ve gang ve ya roam yerse büyü direnci eksikliğinden direk gidebilme ihtimali var ama lig de önemli bir faktör

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Çivili başlarsa hasar anlamında asırı geri kalır ve gang ve ya roam yerse büyü direnci eksikliğinden direk gidebilme ihtimali var ama lig de önemli bir faktör
Evet ama çivili bitirmesini söylemedim. İlk Base' inde bir dikenli yelek almak genelde en mantıklısı. Oyunda çok fazla can yenileme/can çalma var çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Necati Serin
Evet ama çivili bitirmesini söylemedim. İlk Base' inde bir dikenli yelek almak genelde en mantıklısı. Oyunda çok fazla can yenileme/can çalma var çünkü.
Orayı yanlıs okumuşum kb ama ben yine de karabaltanın direk bitirilmesi gerektigi taraftarıyım

Top Bottom