kara baltanın önerilen ilk itemini al sonra zırh çizmesi kara balta bitir tank devam et.Garen ile dariusa karşı hangi build yapmam lazım wildrift
Çivili başlarsa hasar anlamında asırı geri kalır ve gang ve ya roam yerse büyü direnci eksikliğinden direk gidebilme ihtimali var ama lig de önemli bir faktörDikenli yelek başla. Kara balta bitir. Sterak da aldıktan sonra iyi oynaman halinde kazanabilirsin.
Evet ama çivili bitirmesini söylemedim. İlk Base' inde bir dikenli yelek almak genelde en mantıklısı. Oyunda çok fazla can yenileme/can çalma var çünkü.Çivili başlarsa hasar anlamında asırı geri kalır ve gang ve ya roam yerse büyü direnci eksikliğinden direk gidebilme ihtimali var ama lig de önemli bir faktör
Bu arada Garen' i boşver. Top Gragas oyna. 78 WinRate var.Evet ama çivili bitirmesini söylemedim. İlk Base' inde bir dikenli yelek almak genelde en mantıklısı. Oyunda çok fazla can yenileme/can çalma var çünkü.
Orayı yanlıs okumuşum kb ama ben yine de karabaltanın direk bitirilmesi gerektigi taraftarıyımEvet ama çivili bitirmesini söylemedim. İlk Base' inde bir dikenli yelek almak genelde en mantıklısı. Oyunda çok fazla can yenileme/can çalma var çünkü.
Evet, zırh kırma açısından fena olmuyor. Bu eloda Garen oynattırmıyorlar ama.Orayı yanlıs okumuşum kb ama ben yine de karabaltanın direk bitirilmesi gerektigi taraftarıyım
Hangi eloEvet, zırh kırma açısından fena olmuyor. Bu eloda Garen oynattırmıyorlar ama.
Zümrüt 1.Hangi elo