Neler Yeni

garip batarya sorunu

Emreefey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emreefeyılmaz
laptop bataryamı laptopa bağladığımda gözükmüyor ama şarj aletini çekince hala çalışıyor bi süre sonra kapandıkdan sonra batarya bidaha şarj olmadı bende gittim kendim 12.6 volt verdim bataryaya tekrar pc bataryada çalıştı ama burda pcmin bataryayı şarj etmediğini öğrendim pcmin modeli exper w258hp düşüncem bios sıkıntılı gibi ama meretib hiç bir yerde biosu yok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
laptop bataryamı laptopa bağladığımda gözükmüyor ama şarj aletini çekince hala çalışıyor bi süre sonra kapandıkdan sonra batarya bidaha şarj olmadı bende gittim kendim 12.6 volt verdim bataryaya tekrar pc bataryada çalıştı ama burda pcmin bataryayı şarj etmediğini öğrendim pcmin modeli exper w258hp düşüncem bios sıkıntılı gibi ama meretib hiç bir yerde biosu yok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bataryada sıkınıt olabilir

Emreefey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emreefeyılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni bataryalarda aldım ama sıkıntı ilk baş onlarda sandım fakat her aldığım bataryada aynı sorun oldu bende iade edip yenisini alıp durdum en sonunda sorunun pcde olduğunu fark ettim yaşan varmıdır bu sorunu benden başka acaba varsa bi çözümü mutlu olurum

Top Bottom