Neler Yeni

🔥 Gaziantep Baklavasına %30 Zam! 1 Kg dudak uçuklatıyor.

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Deniz

Gaziantep baklavasına yüzde 30 zam: Kilo fiyatı 850 lira oldu 🔥

Şerbetli tatlıların başında gelen Gaziantep baklavası da yeni yıl zamlarından etkilendi. Yüzde 30 zammın ardından kilogram fiyatı 850 liraya yükselen baklavayla ilgili Gaziantep Ticaret Odası Baklavacılar Komite Başkanı Mehmet Akıncıoğlu, vatandaşlardan duyarlılık istedi.

"MERDİVEN ALTI ÜRETİMLERDE FİYATLAR DİP SEVİYEDE"

"HALKIMIZ BİZLERİ ANLAYIŞLA KARŞILAYACAK"​

Bugün 200 liraya da baklava var 800 liraya da baklava var. Merdiven altı üretilen ya da fabrikasyon tarzda üretim yapan işletmeler de var. Buralarda üretilen baklavalara çok da itibar edilmemesi gerekiyor çünkü insan sağlığı açısından içinde bulunmaması gereken maddeler yer alabiliyor. Bu durum birinci sınıf baklava üretimi yapan biz esnafları sıkıntıya soktuğu gibi vatandaşın da sağlığını tehlikeye atıyor.

gaziantep-baklavasina-yuzde-30-zam-kilo-fiyati-16767393_5615_amp.jpg
Yiyemiyorduk şimdide yemeyiz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Evde pudingli bisküvili pasta yapsan 150-200 TL'ye geliyor. Bahane bulanlar neye buluyor .d

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Rusty
cevizi al hamuru aç tereyagini al kendin yap cok pahali artik bunlar
Normalde şekerli tatlılarda nefret ederim içlerinde en iyisi künefe bence. Asıl yorumum cevizli ve fındıklı baklavanın hiç güzel olmaması, özellikle ceviz acimtrak tadı baklavaya hiç yakışmıyor.Baklava dedin mi fıstıklı harici olmaz. Onda da en fazla 2 dilim yerim bir daha yemem. Ölsem aramam.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Geçen 2 hafta önce ordaydim 700kusure almıştım kilosunu OMEGA 5 yenur dünyanın en iyi baklavaları Gaziantep'te

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,150
İsim
Kadir
Tatlı fiyatlarını uçurup şeker vb hastalıkları önleyen enflasyonu ve o enflasyona sebep olanlara teşekkür ederim ama bu seferde glikoz oranı yüksek daha uygun fiyatlı tatlılar satılacağı için daha çok hastalık olacak

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,169
İsim
Diyarhan
Ben zaten antep fıstıklı sevmiyordum. Cevizlinin kilosunu 200 den fazlaya verirlerse evde yaparım.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Neyse artık baklava alamayız, komşudan Baklavakis alırız. Yurt dışından ithal etmeyi çok sever bizimkiler.

TahinPekmez

80+ Silver
Yunanistan: Baklavaki bizde daha ucuzi

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Deniz

Şerbetli tatlıların başında gelen Gaziantep baklavası da yeni yıl zamlarından etkilendi. Yüzde 30 zammın ardından kilogram fiyatı 850 liraya yükselen baklavayla ilgili Gaziantep Ticaret Odası Baklavacılar Komite Başkanı Mehmet Akıncıoğlu, vatandaşlardan duyarlılık istedi.

Bugün 200 liraya da baklava var 800 liraya da baklava var. Merdiven altı üretilen ya da fabrikasyon tarzda üretim yapan işletmeler de var. Buralarda üretilen baklavalara çok da itibar edilmemesi gerekiyor çünkü insan sağlığı açısından içinde bulunmaması gereken maddeler yer alabiliyor. Bu durum birinci sınıf baklava üretimi yapan biz esnafları sıkıntıya soktuğu gibi vatandaşın da sağlığını tehlikeye atıyor.

Bazı yerler ıspanakla antep fıstığı yapıp baklava satıyor😄

Aykut D.

80+ Gold

Azıttılar iyice nah satarlar artık . Evde yapmak artık daha ucuz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,007
Üyeler
161,183
Son üye
mordz
Top Bottom