Gaziantepte Okuyanlar Yardım Edin

Reaksiyon skoru
42
Merhaba. Arkadaşlar Bartında bilgisayar muhendisliği okuyorum ve 2. sınıfı bitirdim fakat bartından bıkmış durumdayım. GİBTU ya geçiş yapmayı düsünüyorum. GİBTU geçiş yapmaya değermi. Gaziantep nasıl bir şehir. Bartında kucuk ve sosyal olmayan bi sehir olmadigi icin bıktım. Ve GİBTU da yurt olayları nasıl. Uninin yanında bir yurt var oradamı kalıyoruz. Bu sene oraya gidersem bir arkadasımla birlikte gideceğim. O gaziantep universitesinde ben gibtu dayım. İkimizde gaziantep universitesinin yurduna cıkabilirmiyiz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Konudan bağımsız bir sorum olacak, bilgisayar mühendisliği okumaktan memnunmusunuz önerileriniz neler, bu sene YKS'ye gireceğim önerileriniz vesaire var mı? Bende aynı bölümü düşünmekteyim.

Okumaktan memnunum. Okuyanlar arasında bu bolumle hicbir alakası olmayanları gordum ama okurken cok zorlaniyorlar. Fok okumak istiyorsan veya kafan bu bolume yatkınsa oku bence.

gaziantep harika bir yer gibtu de zirvenin bi ünisiydi sanırsam kapandı fetodan gibtu olarak acıldı nihat hatipoğlu rektordu bi ara ama ayrıldı gaziantep bartına göre 10 numara beş yıldız bir yer yurt işini bilmiyorum kiralar pahalı şehir de pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,184
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri