Neler Yeni

Gebze-Bursa-Osmangazi(İstanbul-İzmir)Otoyolu şuan ücretsiz mi ?

ArdaAK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
Bugün yola çıkacağım fakat bu otoyolun şu an ücretli mi ücretsiz mi olduğunu anlayamadım. Neredeyse tüm haber sitelerinde bu yola bedava yazmışlar 18 Temmuz’a kadar ama yap-işlet-devret yolu diye biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Evet ücretsiz gözüküyor. İzmir'e kadar ücretsiz demiş aşağıdaki haberde. Fakat Kuzey Marmara Otoyolu ücretli sanırım İstanbul'a girdiğinde. Yani o köprü yolundan çıkman gerekecek İstanbul'da anladığım kadarıyla.

ArdaAK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ücretsiz gözüküyor. İzmir'e kadar ücretsiz demiş aşağıdaki haberde. Fakat Kuzey Marmara Otoyolu ücretli sanırım İstanbul'a girdiğinde. Yani o köprü yolundan çıkman gerekecek İstanbul'da anladığım kadarıyla.

Biz Ankara tarafından Balıkesir’e doğru hareket edeceğiz anadolu otoyolu-ist/izmir otoyolu bolu tarafından mı mantıklı olur yoksa eskişehir d200 karayolu mu mantıklı olur sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ağrıkesici

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Biz Ankara tarafından Balıkesir’e doğru hareket edeceğiz anadolu otoyolu-ist/izmir otoyolu bolu tarafından mı mantıklı olur yoksa eskişehir d200 karayolu mu mantıklı olur hocam sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ağrıkesici
Hocam trafik uygulamaları yoğunluklara da baktım biraz. Ankara-Eskişehir-Bursa-Balıkesir yolu daha hızlı ve boş gösteriyor. Bolu üzerinden köprüden ineyim diyebilirisin ama şu an bayram dönüşü ve İstanbul yakınındaki heryer birazdan kafayı yer bence. Tıkanıp kalma riskin var. Bir de Ankara-Eskişehir-Tavşanlı-Balıkesir yolunu söylemişler ama hafif yoğunluk var görünüyor. Yolu güzeldir ama öyle otoban gibi geniş geniş değildir o kadar.

ArdaAK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam trafik uygulamaları yoğunluklara da baktım biraz. Ankara-Eskişehir-Bursa-Balıkesir yolu daha hızlı ve boş gösteriyor. Bolu üzerinden köprüden ineyim diyebilirisin ama şu an bayram dönüşü ve İstanbul yakınındaki heryer birazdan kafayı yer bence. Tıkanıp kalma riskin var. Bir de Ankara-Eskişehir-Tavşanlı-Balıkesir yolunu söylemişler ama hafif yoğunluk var görünüyor. Yolu güzeldir ama öyle otoban gibi geniş geniş değildir o kadar.
Çok teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,816
Üyeler
166,086
Son üye
DwexxeHP
Top Bottom