Bugün yola çıkacağım fakat bu otoyolun şu an ücretli mi ücretsiz mi olduğunu anlayamadım. Neredeyse tüm haber sitelerinde bu yola bedava yazmışlar 18 Temmuz’a kadar ama yap-işlet-devret yolu diye biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Biz Ankara tarafından Balıkesir’e doğru hareket edeceğiz anadolu otoyolu-ist/izmir otoyolu bolu tarafından mı mantıklı olur yoksa eskişehir d200 karayolu mu mantıklı olur sizce?Evet ücretsiz gözüküyor. İzmir'e kadar ücretsiz demiş aşağıdaki haberde. Fakat Kuzey Marmara Otoyolu ücretli sanırım İstanbul'a girdiğinde. Yani o köprü yolundan çıkman gerekecek İstanbul'da anladığım kadarıyla.
15 Temmuz'da otoyollar ücretsiz mi 2022? 15 Temmuz'da hangi yollar ve köprüler ücretsiz? - Son Haberler
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - 15 Temmuz'da ücretsiz olan otoyollar Kurban Bayramı dönüşünde köprüleri ve otoyolları kullanacak kişiler tarafından mer...www.cnnturk.com
Hocam trafik uygulamaları yoğunluklara da baktım biraz. Ankara-Eskişehir-Bursa-Balıkesir yolu daha hızlı ve boş gösteriyor. Bolu üzerinden köprüden ineyim diyebilirisin ama şu an bayram dönüşü ve İstanbul yakınındaki heryer birazdan kafayı yer bence. Tıkanıp kalma riskin var. Bir de Ankara-Eskişehir-Tavşanlı-Balıkesir yolunu söylemişler ama hafif yoğunluk var görünüyor. Yolu güzeldir ama öyle otoban gibi geniş geniş değildir o kadar.Biz Ankara tarafından Balıkesir’e doğru hareket edeceğiz anadolu otoyolu-ist/izmir otoyolu bolu tarafından mı mantıklı olur yoksa eskişehir d200 karayolu mu mantıklı olur hocam sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ağrıkesici
Çok teşekkür ediyorum.Hocam trafik uygulamaları yoğunluklara da baktım biraz. Ankara-Eskişehir-Bursa-Balıkesir yolu daha hızlı ve boş gösteriyor. Bolu üzerinden köprüden ineyim diyebilirisin ama şu an bayram dönüşü ve İstanbul yakınındaki heryer birazdan kafayı yer bence. Tıkanıp kalma riskin var. Bir de Ankara-Eskişehir-Tavşanlı-Balıkesir yolunu söylemişler ama hafif yoğunluk var görünüyor. Yolu güzeldir ama öyle otoban gibi geniş geniş değildir o kadar.
Hayırlı yolculuklar dikkat edin.Çok teşekkür ediyorum.