Neler Yeni

Gebzede üniversite okunur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
İstanbulda okumak istiyordum fakat aile evinde kalmak istemediğin için İstanbula yakın olan gebzeyi düşünüyorum ve aklımda birkaç soru var.
Gebze Teknik Üniversitesi sizce nasıl?(Tabii ki de kendim araştırdım sizinkileri de merak ediyorum)
Gebzede yaşam maaliyeti İstanbula oranla nasıl ve halk ne kadar öğrenci dostu?
Gebzede öğrenciler için ne tür yerler var?
Gebzede ilçe içi ulaşım zor mu?
Aylık sizce ne kadarla geçinebilirim?Çok bir para harcayan biri değilim.Sadece yemek kıyafet barınma ulaşım ve spora para harcamayı düşünüyorum.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
gebze yerıne odtu gıtmek daha mantıklı gelıyor bana acıkcası, tabi siralamaniza da bağlı biraz

ibrahimua

80+ Bronze
İstanbulda okumak istiyordum fakat aile evinde kalmak istemediğin için İstanbula yakın olan gebzeyi düşünüyorum ve aklımda birkaç soru var.
Gebze Teknik Üniversitesi sizce nasıl?(Tabii ki de kendim araştırdım sizinkileri de merak ediyorum)
Aylık sizce ne kadarla geçinebilirim?Çok bir para harcayan biri değilim.Sadece yemek kıyafet barınma ulaşım ve spora para harcamayı düşünüyorum.
Hocam herkes kendi şartlarını oluşturur. Okulun egitim kalitesi yerindeyse her yerde okunur ama dedigim gibi herkes kendi sartlarını bilir buna göre mantıgına oturursa tercih edebilirsin.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Hakkında çok olumlu şeyler duyduğum bir üni yanlış bilmiyorsam geçen sene verilen bir etkinlikte kızlar ve erkekler ayrı oturtulmuş yönetimi 100 yıl geriden geliyor gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hakkında çok olumlu şeyler duyduğum bir üni yanlış bilmiyorsam geçen sene verilen bir etkinlikte kızlar ve erkekler ayrı oturtulmuş yönetimi 100 yıl geriden geliyor gibi
Ülkenin genelinde oluşabilen bir durum benim çok takacağım bir durum değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam herkes kendi şartlarını oluşturur. Okulun egitim kalitesi yerindeyse her yerde okunur ama dedigim gibi herkes kendi sartlarını bilir buna göre mantıgına oturursa tercih edebilirsin.
Hocam mantığıma oturması için oranın yaşam standartı ve çevre koşullarını öğrenmek istiyorum.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
kocaeliye gel knk gayet ögrenci dostuyuz 3+3 gidiş geliş saat istanb

Mert

80+ Silver
gebze yerıne odtu gıtmek daha mantıklı gelıyor bana acıkcası, tabi siralamaniza da bağlı biraz
İkisi arasında birkaç kat başarı farkı var.

Gebze’de hiçbir şey yok. Marmaray ile İstanbul ayağının altında. Kampüse yalnızca mülakat için gittim, güzele benziyordu. En azından üniversite moduna sokan bir kampüse sahip olduğunu söyleyebilirim. Mülakat sırasında hocaların yaklaşımından pek hoşlanmamıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
İstediğim bölüm odtüde mevcut değil.

Ben Gebze'de okumayı düşünüyorum ama bende + çok faktör var.
Ne gibi faktörler hocam

kocaeliye gel knk gayet ögrenci dostuyuz 3+3 gidiş geliş saat istanb
Hocam zaten günlük o yolu çekmem.Haftasonları aile evime gitmesi kolay en azından.İstanbul Sultangazide oturmak istemiyorum.Ailemin yanında stressiz bir üniversite hayatı yaşayacağımıda düşünmüyorum ama yinede İstanbuldan çok uzaklaşmakta istemediğim için Gebzeyi düşünüyorum.Tutarsa direkt yazacağım gibime geliyor

İkisi arasında birkaç kat başarı farkı var.

Gebze’de hiçbir şey yok. Marmaray ile İstanbul ayağının altında. Kampüse yalnızca mülakat için gittim, güzele benziyordu. En azından üniversite moduna sokan bir kampüse sahip olduğunu söyleyebilirim. Mülakat sırasında hocaların yaklaşımından pek hoşlanmamıştım.
Hocam üniversite hocalarının çoğunda ego var.

Top Bottom