Oyun HDD'e mi yüklü?Csgo PUBG gibi oyunlarda harita çok geç yükleniyor bilgisayarımın gereksinimleri fazlasıyla karşılıyor bunun sebebi nedir?
Depolama Sadece C: 309GB boş, 446GB Toplam
SSD : team group Gx1 T253x1120g 2.5 Sata 6gb/s 120 Gb Ssd Harddisk
İnternet yada SSD ile alakalı.
depolama sadece SSD ssd yüklü hdd yokOyun HDD'e mi yüklü?
Kendinle çelişiyorsun o zaman. Sadece SSD varsa ve SSD 120 GB ise C diski nasıl 446 GB olabiliyor? SSD yok 500 GB HDD var büyük ihtimal.depolama sadece SSD ssd yüklü HDD yok
Sherlock Emirhan.Kendinle çelişiyorsun o zaman. Sadece SSD varsa ve SSD 120 GB ise C diski nasıl 446 GB olabiliyor? SSD yok 500 GB HDD var büyük ihtimal.
böyleKendinle çelişiyorsun o zaman. Sadece SSD varsa ve SSD 120 GB ise C diski nasıl 446 GB olabiliyor? SSD yok 500 GB HDD var büyük ihtimal.
CrystalDıskInfo indirip ekran görüntüsünü atar mısın?böyle
Hocam yaşıyor musunuz? hala çevrimiçisiniz ama cevap yok?böyle
Hocam yaşıyor musunuz? hala çevrimiçisiniz ama cevap yok?
Var sendeki SSD değil ya da boyutunu yanlış biliyorsun.[SORUNLU] Team GX1 480GB SSD
SSD'yi yaklaşık 3 hafta önce aldım, aldığımda hız testi yaptım, 500/460 değerleri aldım. Sonradan diski doldurup 50 GB yer bıraktım sadece. Tekrar test yaptığımda 440/50 değerleri aldım şaka gibi. 80 GB falan yer boşalttım, %66 doluluk civarında oldu. Ardından tekrar hız testi yaptım, 480/440...donanimarsivi.com
sanırım sorunlu olduğu için SSD birçok kişi şikayetçi yine de indirmeme gerek var mı
doğru attım sanırım ?Var sendeki SSD değil ya da boyutunu yanlış biliyorsun.