Neler Yeni

gece 5 de aldığım mükemmel superbox hizmeti.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
1644635482727.png

Gördüğünüz hız değerlerini gece 5 de alıyorum yani ağ trafiği yoğun değil insanlar uyuyor modeme reset de attım garip bi şekilde normalde sim kartı çıkarıp takınca internet eski hızlarına dönerdi ama dönmüyor bu harika internetin tadını çıkarmak isterseniz sadece 200 tl evet ve bu geçen senenin fiyatı.
Gerçekten çok memnunum evde tek cihazın bağlı olduğu bir internetten bu hız değerlerini ağ trafiğinin en az yoğun olduğu saatte almaktan kesinlikle size öneriyorum alın ve paranız boşa gitsin arkadaşlar.
Aşağıya kampanyaları bırakıyorum size en uygununu seçerek sizde 0.8 mbps download alabilirsiniz.
10 mbps'lik sınırsız paketten kullanıyorum eklemeyi unutmadan söyliyim kaldırılmış şuan paket fiyatlarda güncellenmiş
1644635843191.png

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Geçmiş olsun hocam 😔
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca nispet gibi şunu da ekleyeyim
IMG_20220213_035918.jpg

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1644715268625.png

Üzgünüm

Altyapınızı kontrol edip bir an önce değiştirmeniz umuduyla.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Gördüğünüz hız değerlerini gece 5 de alıyorum yani ağ trafiği yoğun değil insanlar uyuyor modeme reset de attım garip bi şekilde normalde sim kartı çıkarıp takınca internet eski hızlarına dönerdi ama dönmüyor bu harika internetin tadını çıkarmak isterseniz sadece 200 TL evet ve bu geçen senenin fiyatı.
Gerçekten çok memnunum evde tek cihazın bağlı olduğu bir internetten bu hız değerlerini ağ trafiğinin en az yoğun olduğu saatte almaktan kesinlikle size öneriyorum alın ve paranız boşa gitsin arkadaşlar.
Aşağıya kampanyaları bırakıyorum size en uygununu seçerek sizde 0.8 mbps download alabilirsiniz.
10 mbps'lik sınırsız paketten kullanıyorum eklemeyi unutmadan söyliyim kaldırılmış şuan paket fiyatlarda güncellenmiş
Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,574
Üyeler
165,847
Son üye
isaeren
Top Bottom