Spor vb. gibi alışkanlıklar kazanabilirsiniz.Geceleri uykum olmasada sabahları erken kalkmam gerekiyor.Yatakta öyle dönüp duruyorum.Tavsiyesi olan var mı ?
Sporu deneyeceğim kendimi yorarsam bayılır uyurum büyük ihtimalle.yatmadan önce şınav çek yada başka bir aktivite yap yor biraz kendini.
kitap oku mesela yatmadan önce o da uyku getiriyor.
Papatya çayı.Geceleri uykum olmasada sabahları erken kalkmam gerekiyor.Yatakta öyle dönüp duruyorum.Tavsiyesi olan var mı ?
Zor eğer alışırsa vücut uyku olarak yorulmuyor mesela spora gittiğim güncelrde bile saat 4'e kadar ayakta rahat kalıyorum ve öyle uyku akmıyor.Sporu deneyeceğim kendimi yorarsam bayılır uyurum büyük ihtimalle.
Gün içinde yorul uyumadan 1 saat önce televizyon telefon ve bilgisayar kapat. Kitap okuyup ders calisma yapabilirsin bu sürede gece calismak ayrica akılda kalmasi daha iyi oluyor.Geceleri uykum olmasada sabahları erken kalkmam gerekiyor.Yatakta öyle dönüp duruyorum.Tavsiyesi olan var mı ?
Askeri Pilotlar olarak kullandığımız tekniği denemeni öneririm youtube'da alakalı bir video olması lazım uzun uzun anlatamam bu şekilde.Geceleri uykum olmasada sabahları erken kalkmam gerekiyor.Yatakta öyle dönüp duruyorum.Tavsiyesi olan var mı ?