Geçen hafta veya ondan önceki hafta olan parçaları cuma günü göremiyorum hocam :/sadece cuma günü görebilirsin
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Her cuma saat 22:00'da incehesap üzerinden kontrol edebilirsin ürünler 21:30 gibi hepsi belli oluyor ama fiyatları görünmüyor eski parçaları görmek mümkün değil Forumdaki gaming gecesi konusuna bakın belki paylaşılmıştırgeçen hafta veya ondan önceki haftada kullanılan ürünleri nasıl görebilirim ?
Arkadaşlar "Geçmiş" diye belirtiyorumHer cuma saat 22:00'da incehesap üzerinden kontrol edebilirsin ürünler 21:30 gibi hepsi belli oluyor ama fiyatları görünmüyor
Gördükten sonra değişim yaptım mesaja f5 atınArkadaşlar "Geçmiş" diye belirtiyorum
PC hocası geçmiş yıldaki fiyatlara bakan bi videosu vardı.YouTube’a git o videonun içinde bahsediyor hangi siteden bakacağıngeçen hafta veya ondan önceki haftada kullanılan ürünleri nasıl görebilirim ?
Forumdaki Gaming Gecesi Ana Konusuna bakın orda paylaşılıyor geneldehocam bana açıkcası sadece gaming gecesi lazım son 2 haftadakibir şey bakacağım da
https://www.youtube.com/c/GamingGecesi/videos hocam buyrunhepsi var galibageçen hafta veya ondan önceki haftada kullanılan ürünleri nasıl görebilirim ?
hocam youtubeye İncehesap gaming gecesi yazın bi knal çıkacak orda gösteriyorhocam bana açıkcası sadece gaming gecesi lazım son 2 haftadakibir şey bakacağım da