GEÇMİŞ OLSUN 1 DOLAR! 8.89₺

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,280
Gün geçmiyor ki dolar artmasın . Bugünde Doların Yükseldiği bir güne uyandık . Önümüzdeki aylarda PC Parçalarının Fiyatlari çok daha fazla artacak gibime geliyor (Örneğin 5800x gibi bir işlemcinin 5k₺ olması gibi)
Benim anlamadığım yönetim bunları görmüyormu ki böyle bir şey imkansız. Hadi diyelim görüyor neden üretim yapılmıyor neden saldım çayıra mevlam kayıra yönetimi oluyor ülkemizde. Neden ürünün fiyatının 2X katı vergi ekleniyor.
Bu gidişle şuan ki fiyatlarıda arayacakmışız gibime geliyor. 2023'e kadar dolar 12-13₺ olur herhalde . Alım gücü denilen bir şey kalmadı gerçekten çok üzücü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yazarken 8.90 oldu aksjakaoskqksnjqidh

Ekler

• IMG_20210930_015613.jpg
    IMG_20210930_015613.jpg
    76.1 KB · Hit: 93
8.92TL :/

Kanka bıktık artık bu sorudan. Yönetim durumu biliyor ama ellerinden bir şey gelemiyor çünkü ülke ekonomisi ciddi anlamda çökmüş durumda eskiden 3 den 4 e çıkınca hemen müdahale edilebiliyor şimdi o da olmuyor ülkeyi bile bile batırıyorlsr. Her geçen gün dolar ve euro olan borcumuz artıyor.

Chrome 8.90 gösteriyor
Chrome a bakma binance veya bankacılıklara bak.

Uygunsuz dil
sence doların artması devlet için sorun mu ? onlar 5 tl yerine 10 tl ye alacak 10 tl yerine 30 tl ye satacak giren bize girecek onun için onların pekte ***** değil

Kanka bıktık artık bu sorudan. Yönetim durumu biliyor ama ellerinden bir şey gelemiyor çünkü ülke ekonomisi ciddi anlamda çökmüş durumda eskiden 3 den 4 e çıkınca hemen müdahale edilebiliyor şimdi o da olmuyor ülkeyi bile bile batırıyorlsr. Her geçen gün dolar ve euro olan borcumuz artıyor.

Chrome a bakma binance veya bankacılıklara bak.
Bende bıktım bunları yazmaktan ama birisinin yazması gerekiyor diye düşünüyorum

8.9571'e çıktı dün günaydın beyler

Normalde dolar 9 u deldi. Ekonomik olarak iyi giden bir şey olmazsa tekrar 9 u geçecektir sene sonuna kadar sistem alacaklar şimdiden erken davransın.

Gün geçmiyor ki dolar artmasın . Bugünde Doların Yükseldiği bir güne uyandık . Önümüzdeki aylarda PC Parçalarının Fiyatlari çok daha fazla artacak gibime geliyor (Örneğin 5800x gibi bir işlemcinin 5k₺ olması gibi)
Benim anlamadığım yönetim bunları görmüyormu ki böyle bir şey imkansız. Hadi diyelim görüyor neden üretim yapılmıyor neden saldım çayıra mevlam kayıra yönetimi oluyor ülkemizde. Neden ürünün fiyatının 2X katı vergi ekleniyor.
Bu gidişle şuan ki fiyatlarıda arayacakmışız gibime geliyor. 2023'e kadar dolar 12-13₺ olur herhalde . Alım gücü denilen bir şey kalmadı gerçekten çok üzücü

Ben yazarken 8.90 oldu aksjakaoskqksnjqidh
Abi bakmayın ilgilenmeyin düşsün, yazdıkça çıkıyor :mad: :blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,686
Üyeler
187,081
Son üye