zaten özgürlüğü düşünen ülkeler olsaydınız. İnsanları dinlerine göre yargılamazdınızBen zaten Avrupalı olmak istemiyorum. Sizin sömürgeci tavırlarınız, çıkarcı politikalarınız bizim geleneklerimize uymaz. Sömürdüğünüz ülkeler az akıllı olsaydı şu an bi baltaya sap bile olamazdınız.
Hocam siyasal islamcıların yönetimde olmasına eleştirdiğini farkındasınız değil mi?zaten özgürlüğü düşünen ülkeler olsaydınız. İnsanları dinlerine göre yargılamazdınız
senin olmadığın şey yok zaten bigün soba borusuna dönüştüm desen şaşmamValla bu adam söylediyse siyasal İslamcı olasım oldu.
senin olmadığın şey yok zaten bigün soba borusuna dönüştüm desen şaşmam
ilk defa cevap verdin okadar şey siyoruz espiri yapınca cevap veriyon parayı bulunca değiştin aga
Ne söyledin ki cevap vermedim lailk defa cevap verdin okadar şey siyoruz espiri yapınca cevap veriyon parayı bulunca değiştin aga
Alıntıyı görüntüle