Neler Yeni

Geert Wilders: Kemalizmin laik Türkiyesini vahşice katlettiler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bir tık radikal.
Haklı haksız demiyorum ama bizim iyiliğimizi düşünecek adam bunlar da olmamalı.
Bunu bir türk dese tamam derim ama bunu elin adamı diyorsa yok .
Soruyorum sizin iyiliğinizi elin adamı mı ister?
RTE sevmekle sevmemekle alakası yok elin adamı doğru bile söylese temkinli yaklaşın

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,997
İsim
Mert Metshi
hollandaya alsin bizi nolur

Kara*

80+ Silver
Yani eleman haklı ama genelde malum kişiye laf çarpıtıyor. Onun dışında başkası gelsin yine bir şey bulur veya direk başka konulardan vurur veya över. Çok düşünüyorsa bizi mültecileri onlara verelim rahatlasınlar.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Ben zaten Avrupalı olmak istemiyorum. Sizin sömürgeci tavırlarınız, çıkarcı politikalarınız bizim geleneklerimize uymaz. Sömürdüğünüz ülkeler az akıllı olsaydı şu an bi baltaya sap bile olamazdınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zaten Avrupalı olmak istemiyorum. Sizin sömürgeci tavırlarınız, çıkarcı politikalarınız bizim geleneklerimize uymaz. Sömürdüğünüz ülkeler az akıllı olsaydı şu an bi baltaya sap bile olamazdınız.
zaten özgürlüğü düşünen ülkeler olsaydınız. İnsanları dinlerine göre yargılamazdınız

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
zaten özgürlüğü düşünen ülkeler olsaydınız. İnsanları dinlerine göre yargılamazdınız
Hocam siyasal islamcıların yönetimde olmasına eleştirdiğini farkındasınız değil mi?
Yani günlük hayatta o dine mensup insanlardan bahsetmiyor

ilk defa cevap verdin okadar şey siyoruz espiri yapınca cevap veriyon parayı bulunca değiştin aga
1680443102327.jpeg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom