U Umut25 80+ Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Umut Fırat 12 Ocak 2023 #1 Experıence uygulamasına giremiyorum bilgileri doğru giriyorum güvenlik sorunu diyor öyle kalıyor bir süre sonra e posta gönderilemedi diyip kalıyor nvida sitesinde de aynı şekilde sildim yükledim tekrar düzelmedi :/
Experıence uygulamasına giremiyorum bilgileri doğru giriyorum güvenlik sorunu diyor öyle kalıyor bir süre sonra e posta gönderilemedi diyip kalıyor nvida sitesinde de aynı şekilde sildim yükledim tekrar düzelmedi :/
X xxsay 80+ Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 483 Dahası Reaksiyon skoru 166 İsim mert 12 Ocak 2023 #2 başka bir hesapla girmeyi dene
U Umut25 80+ Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Umut Fırat 12 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 xxsay yazmış: başka bir hesapla girmeyi dene Devamı için tıklayın... Yeni hesap oluşturdum doğrulama maili için e posta gönderilemiyor diyor
xxsay yazmış: başka bir hesapla girmeyi dene Devamı için tıklayın... Yeni hesap oluşturdum doğrulama maili için e posta gönderilemiyor diyor