o geforce now değil mi ?PC’m Kötü internetim iyi diyenler için oyun oynama platformu.
dostum tam olarak ne olduğunu bende bilmiyorum ama işte güncellemeleri indirmek oyunları optimize etmek için falan kullanılıyor herhalde yani ben sadece bunları yapıyorumHocam o Geforce NOW, Geforce Experince adına ayrı bir konu olmadığı için yazdım.
Pardon hocam karıştırmışımHocam o Geforce NOW, Geforce Experince adına ayrı bir konu olmadığı için yazdım.
Pardon hocam karıştırmışımo geforce now değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum tam olarak ne olduğunu bende bilmiyorum ama işte güncellemeleri indirmek oyunları optimize etmek için falan kullanılıyor herhalde yani ben sadece bunları yapıyorum
Nvidia için bir programdır, Bu program ekran kartını vs. günceller. Yanii sadece buna yarıyor.Herkese selam, kısaca Geforce Experince optimize adına işe yarıyor mu ?
Oyunları optimize edebiliyorsun, driver güncelliyorsun, destekleyen oyunlarda alt-z ile ekran kaydı açabiliyorsun.Herkese selam, kısaca Geforce Experince optimize adına işe yarıyor mu ?
İşe yarıyor bazen de hata çıkarıyor.Herkese selam, kısaca Geforce Experince optimize adına işe yarıyor mu ?
Ekran kartını günceller . Güzel uygulama işe yarıyor.Herkese selam, kısaca Geforce Experince optimize adına işe yarıyor mu ?
İşte sıkıntıda orda benim sisteminin karşıladığı oyunlar kasıyor o yüzden Optimizasyon işe yarar mı diye sordum.Sadece driver güncellemek için kullanıyorum. Optimizasyon yerine kendi ayarlarını yapmanı öneririm. Optimize mantığı daha çok kart modeline göre çalışıyor sanki.Kartın oyuna göre yeterliyse direkt yükseğe çekiyor. Mesela bende cs:goda ayarları direkt yükseğe çekiyor. Gerek var mı? Yok.