Neler Yeni

Geforce Experince Nedir, İşe Yarar mı ?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Herkese selam, kısaca Geforce Experince optimize adına işe yarıyor mu ?

ELECTUS

80+ Silver
Silindi :D

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
PC’m Kötü internetim iyi diyenler için oyun oynama platformu.
o geforce now değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o Geforce NOW, Geforce Experince adına ayrı bir konu olmadığı için yazdım.
dostum tam olarak ne olduğunu bende bilmiyorum ama işte güncellemeleri indirmek oyunları optimize etmek için falan kullanılıyor herhalde yani ben sadece bunları yapıyorum

ELECTUS

80+ Silver
Hocam o Geforce NOW, Geforce Experince adına ayrı bir konu olmadığı için yazdım.
Pardon hocam karıştırmışım :D

o geforce now değil mi ?

dostum tam olarak ne olduğunu bende bilmiyorum ama işte güncellemeleri indirmek oyunları optimize etmek için falan kullanılıyor herhalde yani ben sadece bunları yapıyorum
Pardon hocam karıştırmışım :D

aglamican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ege Hüseyin Hasret

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Herkese selam, kısaca Geforce Experince optimize adına işe yarıyor mu ?
İşe yarıyor bazen de hata çıkarıyor.
Optimize etmesi 1-2 oyunda denedim sorun çıkartmadı birde sorunlu oyun fortnite da deneyeyim dedim +fps aldım ama öyle çok fazla değil bozuk oyun nihayetinde.
Driver güncellemek her zaman iyidir ,bazen driverlar da sorun çıkabiliyor ama pek dert değil.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Driver güncelleme için Nvidia'nın uygulamasıdır. Oyunları oradan optimize etmek yerine deneme yanılma yöntemiyle grafik ayarlarını düzenlemen önerimdir.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sadece driver güncellemek için kullanıyorum. Optimizasyon yerine kendi ayarlarını yapmanı öneririm. Optimize mantığı daha çok kart modeline göre çalışıyor sanki.Kartın oyuna göre yeterliyse direkt yükseğe çekiyor. Mesela bende cs:goda ayarları direkt yükseğe çekiyor. Gerek var mı? Yok.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Sadece driver güncellemek için kullanıyorum. Optimizasyon yerine kendi ayarlarını yapmanı öneririm. Optimize mantığı daha çok kart modeline göre çalışıyor sanki.Kartın oyuna göre yeterliyse direkt yükseğe çekiyor. Mesela bende cs:goda ayarları direkt yükseğe çekiyor. Gerek var mı? Yok.
İşte sıkıntıda orda benim sisteminin karşıladığı oyunlar kasıyor o yüzden Optimizasyon işe yarar mı diye sordum.

Top Bottom