Neler Yeni

GeForce Game+ 35 Mpbs Oynatmadı.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Bilgisayarım tam bir çöp olduğu halde kod alamadım ve 15 martı büyük beklentilerle bekledim. Yoğunluk yüzünden dün giremedim ama sonunda bugün saat 8 civarı girebildim.

İnternetim 35 Mpbs olmasına rağmen 1080p oynayamadım. Her hareket edişimde ekran piksel piksel oluyordu ve 30 FPS bile değildi!
(Muğla'da oturuyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum en az 2 saniyelik gecikme vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
35mb olması ana etmen değil birde SABİT olması lazım o yüzden hız testi yapıp hangi değerde sabitse o değeri girmeyi deneyin

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bilgisayarım tam bir çöp olduğu halde kod alamadım ve 15 martı büyük beklentilerle bekledim. Yoğunluk yüzünden dün giremedim ama sonunda bugün saat 8 civarı girebildim.

İnternetim 35 Mpbs olmasına rağmen 1080p oynayamadım. Her hareket edişimde ekran piksel piksel oluyordu ve 30 FPS bile değildi!
(Muğla'da oturuyorum)

o.O2 🤯
Bilgim yok maalesef yükseltmiş olayım.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Can Aykan
Muhtemelen yoğunlukla alakalı bir durum. Örneğin ben yoğun saatlerde Avrupa sunucularında oynarken görüntüde bozulmalar oluyordu ama ABD sunucuları sakin olduğu için daha güzel bir görüntü kalitesi elde etmiştim.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

(Muğla'da oturuyorum)

Yani bende de şöyle bir durum olmuştu.
Forumdan kod aldım ve etkinleştirdim sonrasında 24mbps internetimle bana gelen stabil 22.50 mbps hız ile Witcher 3 gireyim dedim. Ancak görüntü 900p bırak. 720p bile oynayamıyorum. Üstelik görüntü o kadar buğulu ki yani kendi RX550 2GB kartım daha iyi performans veriyor. Bu sorun başka oyunlarda da böyle devam ediyor.

• Beğen

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Internet hizim 25 mbs olmasina ragmen testte 46 mbs gosteriyor. R6 oynamayi denedigimde gayet tatmin edici deneyim yasadim oyun icinden baktigimda 50 ms gecikme vardi. Istanbuldan baglandim.

• Beğen
Top Bottom