Neler Yeni

GeForce Now 149 TL Değer Mi?

Az önce ücretsiz hesap ile deneyimledim. 2-3 kere drop yedim. Onun haricinde görüntü arada bir çamurlaştı. ETS 2 oynadım. CS:GO da oynayacaktım şansınma sıra 45 kişiden 160 kişiye fırladı.Bu internet ile rahat denebilecek seviyede oynadım.

İnternet hızı.PNG

Modem uzakta olduğu için WiFi ile bağlanıyorum. 3 aylık almayı düşünüyorum. Beğenirsem yaz tatilinde tekrar alırım. Hafta içi gelip internet paketini değişitirecekler. Yani dediklerine göre hız artacakmış. GeForce Now almaya değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırsam drop ve görüntü çamurlaşması internetim ile alakalı

Murat55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Murat Tan Meydan
sakın uzak dur ! ben kullanıyorum 50 mbps internetim var ethernet ama online oyunlarda sürekli görüntü kalitesi düşüyor bazen oynanmaz gibi oluyor online oynucaksan asla tavsiye etmem

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Oyunları kendileri verseler değer ama ayriyeten yüklemesi var birsürü oyunu.Çamurlaşma bendede oluyordu çok rahatsız edici bir durum ben sırf bu yüzden bıraktım.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Az önce ücretsiz hesap ile deneyimledim. 2-3 kere drop yedim. Onun haricinde görüntü arada bir çamurlaştı. ETS 2 oynadım. CS:GO da oynayacaktım şansınma sıra 45 kişiden 160 kişiye fırladı.Bu internet ile rahat denebilecek seviyede oynadım.

Alıntıyı görüntüle

Modem uzakta olduğu için WiFi ile bağlanıyorum. 3 aylık almayı düşünüyorum. Beğenirsem yaz tatilinde tekrar alırım. Hafta içi gelip internet paketini değişitirecekler. Yani dediklerine göre hız artacakmış. GeForce Now almaya değer mi?

İnternetiniz iyi ise 3 aylık paket alınabilir ama tekrar söylüyorum internetiniz iyi ise; internetinizi değiştirsinler ondan sonra hız testi yaparsınız ona göre karar verirsiniz.

Oyunları kendileri verseler değer ama ayriyeten yüklemesi var birsürü oyunu.Çamurlaşma bendede oluyordu çok rahatsız edici bir durum ben sırf bu yüzden bıraktım.
Oyunları yüklemenize gerek yok ki ?

Robocyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Tok

Alıntıyı görüntüle

Hayır kesinlikle hayır 100mbs internetim var ona rağmen oyunlarda felaket bi bulanıklık var ve hayvan gibi gecikme süresi var

• Konu Sahibi Konu Sahibi
sakın uzak dur ! ben kullanıyorum 50 mbps internetim var ethernet ama online oyunlarda sürekli görüntü kalitesi düşüyor bazen oynanmaz gibi oluyor online oynucaksan asla tavsiye etmem
ETS 2 oynarım. Arada sırada CS ve MC girerim.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
İnternetiniz iyi ise 3 aylık paket alınabilir ama tekrar söylüyorum internetiniz iyi ise; internetinizi değiştirsinler ondan sonra hız testi yaparsınız ona göre karar verirsiniz.

Oyunları yüklemenize gerek yok ki ?
Ben kullanırken yükleme istiyordu,bi fortnite gireyim dedim yüklemek istediğiniz konumu seçin dedi seçtim bi baktım indirmeye başladı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır kesinlikle hayır 100mbs internetim var ona rağmen oyunlarda felaket bi bulanıklık var ve hayvan gibi gecikme süresi var
Bulanıklılık genel sorun sanırım. Ama bende hiç gecikme olmadı. Sanki kendi bilgisayarımmış gibi oynadım.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Oyunları indirme diye bir şey yok

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
O internetle iyi bir kalitede oynayamayacağın için değmez.

Top Bottom