K KahramanD 80+ Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 108 Dahası Reaksiyon skoru 34 İsim Kahraman Demirkol 26 Şubat 2021 #1 Bilgisayarıma Geforce NOW indirdim ve kurdum uygulamayı başlattığımda ise ekran tam gelmiyor ve işlem yapamıyorum. Bu şekilde oluyor ; Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bilgisayarıma Geforce NOW indirdim ve kurdum uygulamayı başlattığımda ise ekran tam gelmiyor ve işlem yapamıyorum. Bu şekilde oluyor ; Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
F fatihmra 80+ Bronze Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 765 En İyi Cevap 1 26 Şubat 2021 #2 NVIDIA Support nvidia.custhelp.com sil bunu yukleyip dene Upvote 0 Downvote
G Grandson 80+ Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Hüseyincan ECER 3 Eylül 2022 #3 KahramanD yazmış: Bilgisayarıma Geforce NOW indirdim ve kurdum uygulamayı başlattığımda ise ekran tam gelmiyor ve işlem yapamıyorum. Bu şekilde oluyor ; Alıntıyı görüntüleYardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Devamı için tıklayın... Sorunu çözebildiniz mi?Ben de aynısını yaşıyorum Upvote 0 Downvote
KahramanD yazmış: Bilgisayarıma Geforce NOW indirdim ve kurdum uygulamayı başlattığımda ise ekran tam gelmiyor ve işlem yapamıyorum. Bu şekilde oluyor ; Alıntıyı görüntüleYardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Devamı için tıklayın... Sorunu çözebildiniz mi?Ben de aynısını yaşıyorum