Neler Yeni

Geforce now anlayamadığım sıkıntı?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet oyunu EA Play üstünden Play Now kısmından oynayabilirsin. İade edebilirsin oyunu. Ben EA Play üzerinden Geforce Now aracılığı ile oynuyorum.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Onu bilmiyorum ben ea play aldığımda ea oyunları gfn'da yoktu.
Bu video da heralde olmadıdı?
Evet oyunu EA Play üstünden Play Now kısmından oynayabilirsin. İade edebilirsin oyunu. Ben EA Play üzerinden Geforce Now aracılığı ile oynuyorum.
Ama bu videoda böyle diyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba oyuna 70 tl boşuna verdim :(

Son düzenleme:

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Video yaklaşık 1 yıl önce yayınlanmış. Ve ben videoda herhangi bir hata göremedim.
Geçen gün It Takes Two, Mirror's Edge: Catalyst, Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars: Squadrons oyunlarını EA Play üzerinden GeForce Now aracılığı ile oynadım.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Video yaklaşık 1 yıl önce yayınlanmış. Ve ben videoda herhangi bir hata göremedim.
Geçen gün It Takes Two, Mirror's Edge: Catalyst, Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars: Squadrons oyunlarını EA Play üzerinden GeForce Now aracılığı ile oynadım.
Yani oyunu iade etmek mantıklımı ben bu oyunu anca 3 4 ayda bitire bilirm öyle tek oturuşta oyun oynayan birsi deilim de

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani oyunu iade etmek mantıklımı ben bu oyunu anca 3 4 ayda bitire bilirm öyle tek oturuşta oyun oynayan birsi deilim de
O zaman bilemiyorum. HowLongToBeat sitesine göre oyunun ana hikayesi 17 saatte bitiyor (%100 için 31 saat). Eğer kütüphanemde dursun demiyorsanız ve oyunu bitirene kadar EA Play ücreti oyunun fiyatını geçmeyecekse EA Play ile oynamak benim için daha mantıklı. İlk ay 8, kalan aylar 30 küsür TL malum.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
O zaman bilemiyorum. HowLongToBeat sitesine göre oyunun ana hikayesi 17 saatte bitiyor (%100 için 31 saat). Eğer kütüphanemde dursun demiyorsanız ve oyunu bitirene kadar EA Play ücreti oyunun fiyatını geçmeyecekse EA Play ile oynamak benim için daha mantıklı. İlk ay 8, kalan aylar 30 küsür TL malum.
Merhablar ben ea aldım dediğiniz gibi ama nasıl oygnıycam şimdi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar steam den 70 TL ye star wars fallen order aldım ea de 8 TL ye oynaya biliyorum doğru ama gfn de oynıycaktım bu oyunu ama gfn de oyunu açıyorum ama beni kütüphaneye atıyor ve oyunu açmıyor bakın görseller bu şekilde son fotoğrafta oyunu şahsi bi şekilde satına aldığımı görüyorsunuzdur.
Bazı gfn oyunlarında indirmeniz gerekiyor gfnden açılınca oyun yükle basın zaten çok hızlı iniyor

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Önceden yaptığınız gibi GeForce Now'da oyunu açıp gelen sayfada Play Now ile oyunu çalıştırın. Belki bunu istemeyebilir hatta.
Oke tm dediğinizi yaptım oldu tşk
Oyuna kaptırmışımda Xd şimdi yazıyorum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,763
Üyeler
164,726
Son üye