Onu bilmiyorum ben ea play aldığımda ea oyunları gfn'da yoktu.Oke yaptım knk açıldı oyun tşk
Son bi soru sorucam ben oyunu 70 TL ye almak yerine 8 TL ye ea alsaydım ordanda oynaya bilirmiydim?
Onu bilmiyorum ben ea play aldığımda ea oyunları gfn'da yoktu.Oke yaptım knk açıldı oyun tşk
Son bi soru sorucam ben oyunu 70 TL ye almak yerine 8 TL ye ea alsaydım ordanda oynaya bilirmiydim?
Onu bilmiyorum ben ea play aldığımda ea oyunları gfn'da yoktu.
Ama bu videoda böyle diyor?Evet oyunu EA Play üstünden Play Now kısmından oynayabilirsin. İade edebilirsin oyunu. Ben EA Play üzerinden Geforce Now aracılığı ile oynuyorum.
Yani oyunu iade etmek mantıklımı ben bu oyunu anca 3 4 ayda bitire bilirm öyle tek oturuşta oyun oynayan birsi deilim deVideo yaklaşık 1 yıl önce yayınlanmış. Ve ben videoda herhangi bir hata göremedim.
Geçen gün It Takes Two, Mirror's Edge: Catalyst, Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars: Squadrons oyunlarını EA Play üzerinden GeForce Now aracılığı ile oynadım.
O zaman bilemiyorum. HowLongToBeat sitesine göre oyunun ana hikayesi 17 saatte bitiyor (%100 için 31 saat). Eğer kütüphanemde dursun demiyorsanız ve oyunu bitirene kadar EA Play ücreti oyunun fiyatını geçmeyecekse EA Play ile oynamak benim için daha mantıklı. İlk ay 8, kalan aylar 30 küsür TL malum.Yani oyunu iade etmek mantıklımı ben bu oyunu anca 3 4 ayda bitire bilirm öyle tek oturuşta oyun oynayan birsi deilim de
Merhablar ben ea aldım dediğiniz gibi ama nasıl oygnıycam şimdi?O zaman bilemiyorum. HowLongToBeat sitesine göre oyunun ana hikayesi 17 saatte bitiyor (%100 için 31 saat). Eğer kütüphanemde dursun demiyorsanız ve oyunu bitirene kadar EA Play ücreti oyunun fiyatını geçmeyecekse EA Play ile oynamak benim için daha mantıklı. İlk ay 8, kalan aylar 30 küsür TL malum.
Bazı gfn oyunlarında indirmeniz gerekiyor gfnden açılınca oyun yükle basın zaten çok hızlı iniyorArkadaşlar steam den 70 TL ye star wars fallen order aldım ea de 8 TL ye oynaya biliyorum doğru ama gfn de oynıycaktım bu oyunu ama gfn de oyunu açıyorum ama beni kütüphaneye atıyor ve oyunu açmıyor bakın görseller bu şekilde son fotoğrafta oyunu şahsi bi şekilde satına aldığımı görüyorsunuzdur.
Önceden yaptığınız gibi GeForce Now'da oyunu açıp gelen sayfada Play Now ile oyunu çalıştırın. Belki bunu istemeyebilir hatta.Merhablar ben ea aldım dediğiniz gibi ama nasıl oygnıycam şimdi?
Evet oynayabilirsin, istersen iade edip öyle oyna ama sana kalmış yine.Oke yaptım knk açıldı oyun tşk