İntel Celeron
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
Hiç geforce now a erken kayıt yaptırıp beta kodu kazanan birisi oldu mu? Ben kayıt yaptıralı 1 aydan fazla oldu fakat hala beta kodu gelmedi?
Tamam teşekkürlerBen özelden mail attıydım geri dönüş yapıp attılar
Öyle veriyorlar mı ya , ben de çok erken yaptırdım gelmedi.Deneyeyim.Ben özelden mail attıydım geri dönüş yapıp attılar
bende şimdi denedim eğer oluyorsa haber ederimÖyle veriyorlar mı ya , ben de çok erken yaptırdım gelmedi.Deneyeyim.
Mail adresini bana özelden atar mısın nvidianın ?bende şimdi denedim eğer oluyorsa haber ederim
Ne yazdın hocamBen özelden mail attıydım geri dönüş yapıp attılar
istersen senin yerine ben atayım sen hiiiiç zahmet etmeMail adresini bana özelden atar mısın nvidianın ?
nasılsınız iyi misiniz yazdım!!!Ne yazdın hocam
Ne trip atıyorsun bulamamıştım rica ettim.Neyse hallettim.istersen senin yerine ben atayım sen hiiiiç zahmet etme
nasıl hallettin bizede kısaca bahsedermisinNe trip atıyorsun bulamamıştım rica ettim.Neyse hallettim.
Ya kardeşim niye bu kadar hazırcısınız. Gireceksin sitesine destek kısmından Gmail'i bulacaksın.nasıl hallettin bizede kısaca bahsedermisin
İletişim kısmı var oradan bulursun.Mail attım da dönmediler.Copy past cevap attılar.nasıl hallettin bizede kısaca bahsedermisin