GeForce Now Hız paket kaybı Sorunu!

Reaksiyon skoru
101
Merhaba hızım yeterli olmasına rağmen GFN ölçümlerinde istikrarsız bir bağlantı sorunu oluyor . İSS ile görüştüm araştırmalarına göre kendi taraflarında bir problem gözükmüyormuş. Ölçümlerimi aşşağıya resim olarak ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olun.
Adsız.png

Ekran Alıntısı.PNG

Alttaki fotoğraf ise " Speed test - how fast is your internet? | DSLReports, ISP Information 7 üzerinden test ettiğinizde bufferbloat skorunuz kötüyse modem tarafında ayar yapılması gerekiyor. Modeminizin yazılımını güncellemekle başlayın. “Modem modeli + QoS ayarı” şeklinde Google’dan arama yaparak bufferbloat iyileştirmesi yapabilir ve paket kaybınızı düşürebilirsiniz." Dedikleri test sonucu Her şey mükemmel gözüküyor ama GFN uygulaması tarafında sonuçlar çok kötü.

dslreport.PNG

Bunlarda Tracert sonuçları Bir kaç örnek; GFN sunucusuna attığım tracert testi.

GeforceNow tracert.PNG

Valve ve Google attığım örnekler.

valve ping ve tracert.PNG

google ping ve tracert.PNG

Türk net tarafından arandım. Sorunun Türk net tarafından olmadığının ya benden yada GFN den kaynakladığını söylediler. Yapılan testlerde benden yana herhangi bir problem olmadığını ilettim. Arayan kişi önceden böyle bir sorunla kendisinin’de karşılaştığını ama daha sonra kendi kendine düzeldiğini söyledi. Bende GFN ekibine mail atarak sorunu anlattım geri dönüş yapmalarını bekliyorum. Ek olarak Forumda bu konu ile ilgili bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim.

çözünürlüğü düşür yada sunucu değiştir yenile yap ikisini de bunlar sabit olmuyor geforce now alınmaz

Öneriniz için teşekkürler ama hattım en iyisini desteklerken çözünürlük düşürmek bence çözüm değil. Sunucu değiştirmeyi denedim ama sonuç aynı.
benim internet 50 mbps her çözünürlükte hız değiri değişiyor sunucular da dahil birinde kırmızı çıkıyorsa öbüründe çıkmıyor normal çıkıyor hız paketleri sabit durmuyor bu da senin oynamana etkiliyor xcloud denemini tavseye ederim 50 tl ye 100 lerce oyunu oynuyorsun betada olmasına rağmen geforce nowdan daha iyi çalışıyor

benim internet 50 mbps her çözünürlükte hız değiri değişiyor sunucular da dahil birinde kırmızı çıkıyorsa öbüründe çıkmıyor normal çıkıyor hız paketleri sabit durmuyor bu da senin oynamana etkiliyor xcloud denemini tavseye ederim 50 TL ye 100 lerce oyunu oynuyorsun betada olmasına rağmen geforce nowdan daha iyi çalışıyor.
yakın zamanda Xcloud deneyeceğim. Teşekkürler 👍

game pass ultimate alıyorsun 50 TL ye türkiye üzerinden vpn ve gamepad lazım
Hocam biraz önce gördüm plati.ru da 30 40 TL ye 3 aylik gamepass ultimate kodları var. Deneyeceğim ama cloudu kullanabilmem için her seferinde VPN mi lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu görmemiştim hemen bakacağım teşekkürler.

Hocam biraz önce gördüm plati.ru da 30 40 TL ye 3 aylik gamepass ultimate kodları var. Deneyeceğim ama cloudu kullanabilmem için her seferinde VPN mi lazım.
yok kapatabiliyorsun ama her girişte vpn açık olması lazım bölgeyi almanya pc den konumu almanya yap

xcloud üzerinden kayıt aldım betada olduğu için pikselleşme oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,341
Üyeler
173,962
Son üye
MertEfe0
Geri