Neler Yeni

Geforce Now internetim yettiği halde neden kötü?

LordSpino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can İnce
Merhaba, ben witcher 3 gibi hikayeli oyunları rtx desteği ile oynayabilmek için GFN aldım. 60 mbps sabit bir internetim var ve ethernet kablosu ile bağlanıyorum. Oyuna girince çok donuyor sürekli fps dropları ve 1920 1080 piksel olmasına rağmen 144 pikselmiş gibi oluyor. Normalde internetim 60 Mbps iken GFN nin içinden test yapınca 20 mbps ve paket kaybı ile karşılaşıyorum. İnternette güzel olduğu söylenilen ayarları, sunucu değiştirmeyi ve başka oyunlara bakmayı denedim ve bir çözüm bulamadım ne yapmalıyım? Param ziyan olsun istemiyorum.

Ekran kartı: Gtx 1650 İşlemci: Ryzen 5 3500 Ram: 16 gb

Ekran Görüntüsü (459).png

Ekran Görünfsfsftüsü (460).png

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,537
İsim
Mert Can Ergün
Türkiye sunucuları berbat özel ayarda mı oynuyorsun bit hızın kaçta ayarlı

LordSpino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can İnce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye sunucuları berbat özel ayarda mı oynuyorsun bit hızın kaçta ayarlı
Önce dengeli modunda denedim çok kötüydü bende özele geçtim v sync kapadim 60 mbps alabiliyordum internette onun 3 4 mbps altını koymak en iyidi diyorlar diye öyle denedim ama bir sonuç alamadım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,537
İsim
Mert Can Ergün
Önce dengeli modunda denedim çok kötüydü bende özele geçtim v sync kapadim 60 mbps alabiliyordum internette onun 3 4 mbps altını koymak en iyidi diyorlar diye öyle denedim ama bir sonuç alamadım
Arkada oyun açtığın zaman hız testi yaptığında kaçlara düşüyor hız ona göre bit hızını ayarlarsın şuan kaçta bit hızı

LordSpino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can İnce
Arkada oyun açtığın zaman hız testi yaptığında kaçlara düşüyor hız ona göre bit hızını ayarlarsın şuan kaçta bit hızı
25 mbps ye düşüyor bende bit hızını 25 mbps yaptım şuan drop yaşamadım henüz ama görüntü çamur gibi oldu bunun bir çaresi var mıdır?

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Muhammet
25 mbps ye düşüyor bende bit hızını 25 mbps yaptım şuan drop yaşamadım henüz ama görüntü çamur gibi oldu bunun bir çaresi var mıdır?
Hocam GFN ayarlarını özele alın, ardından hızı maksimuma alın, zayıf ağ bağlantısını açın. İnterneti herkeste az gösteriyor diye biliyorum, benim internetim 66 Mbps ama GFN 20 felan gösteriyor. Birde hangi firmanın internetini kullanıyorsunuz?

LordSpino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can İnce
Hocam GFN ayarlarını özele alın, ardından hızı maksimuma alın, zayıf ağ bağlantısını açın. İnterneti herkeste az gösteriyor diye biliyorum, benim internetim 66 Mbps ama GFN 20 felan gösteriyor. Birde hangi firmanın internetini kullanıyorsunuz?
türknet

Top Bottom