Bunu yazacağına sorunu yazsana dostum.Arkadaşlar premium ya da degil kullanan varsa bir sorum olacak.
Az once konu actim kimse cevap vermedi.Bunu yazacağına sorunu yazsana dostum.
sorunu söylermisin?Arkadaşlar premium ya da degil kullanan varsa bir sorum olacak.
Gameplus internet sitesine hesabımla giriş yapamıyorum. Hızlı giriş sekmesini dolduruyorum. Açılır gibi yapıyo sekme kapanıyo ve beni tarayıcı sayfasında bırakıyor. Giriş yapmıyor hiç bir şekilde. İnternet tarayıcımı değiştirdim telefon interneti ile denedim olmuyor.Aynı şey başkalarında da oluyor mu diye merak etmiştim. Sadece benle ilgili mi sorun. Uygulamada hesabım açık oyun da oynatıyo. Hesabımı yükselticem ama giremiyorum .sorunu söylermisin?
geforce nowu geforce nowun içinden giriş yapıp indirip deneGameplus internet sitesine hesabımla giriş yapamıyorum. Hızlı giriş sekmesini dolduruyorum. Açılır gibi yapıyo sekme kapanıyo ve beni tarayıcı sayfasında bırakıyor. Giriş yapmıyor hiç bir şekilde. İnternet tarayıcımı değiştirdim telefon interneti ile denedim olmuyor.Aynı şey başkalarında da oluyor mu diye merak etmiştim. Sadece benle ilgili mi sorun. Uygulamada hesabım açık oyun da oynatıyo. Hesabımı yükselticem ama giremiyorum .
Icinden de girmiyor.geforce nowu geforce nowun içinden giriş yapıp indirip dene
Yurtdışı üyeliklerinden çevrilecek olanlar veya ilk 3 ay*Fiyatı 50 TL olacak denmişti neden hala 75 TL?
Teşekkür ederim.Yurtdışı üyeliklerinden çevrilecek olanlar veya ilk 3 ay*
Ne demekTeşekkür ederim.
aga her ülkelerde fiyatı yükseldi şuan en ucuz türkiyedeFiyatı 50 TL olacak denmişti neden hala 75 TL?