Neler Yeni

Yardım Geforce Now Kullanıcıları Bilgi Verebilir Mi

Paznerus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Ahmet
Geforce Now Almayı Düşünüyorum Ama Aklımda Bir Kaç Soru Var,

1.Soru: Örneğin Geforce Now Premium Veya Founder Hesap Aldık Diyelim. Direk Hiçbir Zaman Sıra Beklemeden Kendi Bilgisayarınmış Gibi Mi Giriyorsun Yoksa, Ondada Mı Sıra Bekliyorsun ?

2.Soru: Birde Örneğin Basic Sürümde 1 Saat Deneme Sürümü, Founder Ve Premiumda İster 3 Saat İster 6 Saat İstediğim Kadar Oynayabiliyor Muyum ?

3.Soru: Örneğin Geforce Now'da Olmayan Fivem Veya Gta 5 Gibi Oyunları Oynayabilecek Miyim, Youtubede Birkaç Şey Yaparak Oynayanları Gördüm, Oynayanlar Var Mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

1.Soru: Örneğin Geforce Now Premium Veya Founder Hesap Aldık Diyelim. Direk Hiçbir Zaman Sıra Beklemeden Kendi Bilgisayarınmış Gibi Mi Giriyorsun Yoksa, Ondada Mı Sıra Bekliyorsun ?

2.Soru: Birde Örneğin Basic Sürümde 1 Saat Deneme Sürümü, Founder Ve Premiumda İster 3 Saat İster 6 Saat İstediğim Kadar Oynayabiliyor Muyum ?

3.Soru: Örneğin Geforce Now'da Olmayan Fivem Veya Gta 5 Gibi Oyunları Oynayabilecek Miyim, Youtubede Birkaç Şey Yaparak Oynayanları Gördüm, Oynayanlar Var Mı ?
sıra bekliyebilirsin sırada önceliğin olacak sadece genelde beklemezsin ama

2.cisi premiumda yanlış hatırlamıyorsam 6 saat süre var

3.cüsü bu yöntem fixlendi artık supportlanan oyunlar dışındaki oyunlar oynanmıyor

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
çok fazla oyun yok 40 mbit internetle oynuyamıyorum ben stabil kullanamadım iptal ettim.

Kenji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenji

1-Genelde hiç sıra beklemezsin doluluk oranına göre
2-Uzatılmış oturum diyor yani bir sınırı olduğunu anlıyoruz burdan ama 6 saat azami diye duymuştum.
3-Geforce now'ın anlaşmadığı oyunları oynama yolunuz yok.(örneğin gta 5)

Top Bottom