Geforce now TR sunucusu gözükmüyor

Random212

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar ben mobilden geforce now ücretsiz hesap kullanıyorum. Bugün sunucu kısmına girip baktım EU Central 2 de gözüküyorum izlediğim videolarda TR serveri gözüküyordu. Diğer serverlere baktım TR serveri yok sorun bende mi?

TR sunucuları GAME+ tarafından sunuluyor. O yüzden TR sunucusunda oynayabilmek için GAME+ hesabı ile giriş yapmanız gerekiyor. TR sunucusunda bekleme sıraları Avrupaya göre daha uzun sürüyordu ilk açıldığında. Şuan nasıl bilmiyorum.

TR sunucuları GAME+ tarafından sunuluyor. O yüzden TR sunucusunda oynayabilmek için GAME+ hesabı ile giriş yapmanız gerekiyor. TR sunucusunda bekleme sıraları Avrupaya göre daha uzun sürüyordu ilk açıldığında. Şuan nasıl bilmiyorum.
benim şuan nvidia hesabım var game+ a nasıl taşırım birde aynı steam hesabımı ona taşıyabilir miyim

GAME+ sitesinden kayıt olmanız gerekiyor. Aynı Steam hesabınızı kullanabilirsiniz. Oyun dosyaları Bulut ortamında saklandığından save dosyalarını kullanabilmeniz gerekiyor.

Eğer TR sunucuları kapasitesi dolduysa size sıra gelmesi için beklemeniz gerekebilir.

Save dosyalarını indirecegi zaman size sorabilir veya otomatik indirebilir. Size sorarsa dikkat edin yanlışlıkla dosyayı silmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,850
Üyeler
188,838
Son üye
rstrqfe
Geri