Neler Yeni

Gel Nasıl Dolandırıldım Anlatıyım ( Kulaklık )

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba telefonumun kulaklığı olmadığı için akg type c kulaklık almak istedim ve fiyatı cazip gelen ankara içerisinde 280 TL'ye akg kulaklık almak istedim hala ilanda satıcı orijinal açılmamış dedi ve bugüne anlaştık ve 100 km yol gittim 100 km yol geldim fazla incelemeye vaktim yoktu kulaklık çalışıyor mu diye testini yaptım ve çalıştı otobüsün kalkmasına 15 dk vardı hemen aldım parasını verdim ve yola koyuldum eve daha yeni geldim ve malzeme kalitesi felan takılan kısmındanda anlaşıldığı üzere dolandırıldığımı anladım hiç sesimi çıkarmadan yola devam ettim ve buda bana ders oldu 500 tllik kulaklıktan kaçtım çakması 280+ 120 tl yol parası olmak üzere 400 TL'ye geldi böylece soğuk suyumu içtim ve böyle bir konu açıp sinir ve stresimi hafifletmek istedim.

Falekess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Gökhan
Merhaba telefonumun kulaklığı olmadığı için akg type c kulaklık almak istedim ve fiyatı cazip gelen ankara içerisinde 280 TL'ye akg kulaklık almak istedim hala ilanda satıcı orijinal açılmamış dedi ve bugüne anlaştık ve 100 km yol gittim 100 km yol geldim fazla incelemeye vaktim yoktu kulaklık çalışıyor mu diye testini yaptım ve çalıştı otobüsün kalkmasına 15 dk vardı hemen aldım parasını verdim ve yola koyuldum eve daha yeni geldim ve malzeme kalitesi felan takılan kısmındanda anlaşıldığı üzere dolandırıldığımı anladım hiç sesimi çıkarmadan yola devam ettim ve buda bana ders oldu 500 tllik kulaklıktan kaçtım çakması 280+ 120 TL yol parası olmak üzere 400 TL'ye geldi böylece soğuk suyumu içtim ve böyle bir konu açıp sinir ve stresimi hafifletmek istedim.
Nerede dolandırıldın tam olarak anlayamadım?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Falekess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Gökhan
aynen kardeşim bak sen işine gerekirse yazma.
Gereksiz konu açan sensin gözün kör mü kardeşim resimde görüp gitmişsindir zaten ha ona bir şey demiyorum eline alıp test ediyorsun sonra eve dönüyorsun burada dolandırıcılık olayını göremedim ben

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gereksiz konu açan sensin gözün kör mü kardeşim resimde görüp gitmişsindir zaten ha ona bir şey demiyorum eline alıp test ediyorsun sonra eve dönüyorsun burada dolandırıcılık olayını göremedim ben
insan gibi konuş sana soracak değilim kör değilimde sen rahatsızsan sorun yok mal mualemesi yemeye alışmışsın.

Top Bottom