alkolikpanda
80+ Bronze
çekirdek yiyen insan kendisine saygısı olmayan bir kançıktırEntel Feridun
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
çekirdek yiyen insan kendisine saygısı olmayan bir kançıktırEntel Feridun
Neden vermesinler?280tl'ye orjinal kulaklık verirler mi sence?
ikinci el olarak gayet uygun gördüm açıkcasıO kulaklığı 100-200 ve 200 ustü satanlar var ucuz kulaklık değil
kral moral verdim vallaha moralim yerine geldiGecmis olsun
Dolandırıldım demiyelimde tecrübe satın aldık diyelim
kral bu arkadaşlarda sıkıntı var ikinci el neden 280 e kulaklık olmasın zamanında 309 TL'ye satılan orijinal kulaklıklardı şimdi fiyata patlak. bebe belik eski piyasayı bilmediği için bu arkadaşlar boş boş konuşuyorlar anca öyle.Neden vermesinler?![]()
Hepiniz tiktok özentisi çocuk musunuz anca birbirinizle dalga mı geçiyorsunuzEntel Feridun
avukat bey sizde haklısınız herkes kapasitesinin farkında birinin söylemesine gerek yokHepiniz tiktok özentisi çocuk musunuz anca birbirinizle dalga mı geçiyorsunuz
Adam düzgünce bir şey söylerken karşıdaki mal demiş. Sen de onu savunuyorsun boş boş şeyler yazarak. Kapasitenizi bu kadar belli etmenize gerek yok
la boş kes cahil cahil konusma gel ben sana satıyım 400 liraya sahtesini dolandırıcılık değil bu mademGereksiz konu açan sensin gözün kör mü kardeşim resimde görüp gitmişsindir zaten ha ona bir şey demiyorum eline alıp test ediyorsun sonra eve dönüyorsun burada dolandırıcılık olayını göremedim ben
Entel olmayan FeridunHepiniz tiktok özentisi çocuk musunuz anca birbirinizle dalga mı geçiyorsunuz
Adam düzgünce bir şey söylerken karşıdaki mal demiş. Sen de onu savunuyorsun boş boş şeyler yazarak. Kapasitenizi bu kadar belli etmenize gerek yok
Tamam en komiğimiz sensinEntel olmayan Feridun
O zaman açıklamaya orijinal değil çakma yazacak. Bu dolandırıcılıktır.280tl'ye orjinal kulaklık verirler mi sence?