Neler Yeni

Gençer Gaming DA-C Sistem Sorun Yaşayan Var mı?

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
Arkadaşlar ben sistemi aldım fakat açıp bakmak kurcalamak nasip olmadı kahramanmaraşta yasıyordum ne yazıkki depremi yaşadık haliyle bilgisayarı unuttuk gitti şimdi başka bir ilde yakınımdayım gebcer gamingle de konuyu görüştüm ve mağdur etmediler istediğim adresi güncelleyerek oraya gönderdiler bugun müsaitken bende gittim aldım kutusunu açtım baktım ama fazla inceleyemedim ileri bir tarihte basip olursa detaylı bakarım calıstırıp test ederim ama sıkıntıyı o zaöan görürsem geç kalmış olurmuyum firmadan problem yaşar mıyım bilmiyorum yol yordam gösterebilecek bir arkadas varmı sistemi alıp problem yasayan oldumu cevaplayabilirseniz sevinirim

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Arkadaşlar ben sistemi aldım fakat açıp bakmak kurcalamak nasip olmadı kahramanmaraşta yasıyordum ne yazıkki depremi yaşadık haliyle bilgisayarı unuttuk gitti şimdi başka bir ilde yakınımdayım gebcer gamingle de konuyu görüştüm ve mağdur etmediler istediğim adresi güncelleyerek oraya gönderdiler bugun müsaitken bende gittim aldım kutusunu açtım baktım ama fazla inceleyemedim ileri bir tarihte basip olursa detaylı bakarım calıstırıp test ederim ama sıkıntıyı o zaöan görürsem geç kalmış olurmuyum firmadan problem yaşar mıyım bilmiyorum yol yordam gösterebilecek bir arkadas varmı sistemi alıp problem yasayan oldumu cevaplayabilirseniz sevinirim
sıkıntı yaşayan var kanka mesela benim anakart bozuk geldi bir kişiyede yanlış işlemci göndermişler. Gençer gaming kesinlikle dolandırıcı falan değil sıkııntısı daha tam büyümemişken ekip kuramamışken böyle bir işe girişmeleri ama hatalarınıda telafi ediyorlar sadece zaman kaybı oluyor

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıkıntı yaşayan var kanka mesela benim anakart bozuk geldi bir kişiyede yanlış işlemci göndermişler. Gençer gaming kesinlikle dolandırıcı falan değil sıkııntısı daha tam büyümemişken ekip kuramamışken böyle bir işe girişmeleri ama hatalarınıda telafi ediyorlar sadece zaman kaybı oluyor
Teşekkürler dediğim gibi belkide 1 ay sonra fişe takıp bakabileceğim kasaya belki de daha uzun bir süre sonra.. Misal 2 ay sonra deneme şansım oldu ve problem yasadım bana su gibi yabıt gelir mi ''ya kardeşim sen alalı 2 ay olmus bize niye şimdi diyorsun'' üstün körü baktım montaj yapılmış parçalar da yanlıs gözükmüyor çalıştırmadan da bişey anlaşılmaz zaten bu yüzden foruma danışmak istedim

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
Sistemi alanların yorumları neler kullanan yok mu?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teşekkürler dediğim gibi belkide 1 ay sonra fişe takıp bakabileceğim kasaya belki de daha uzun bir süre sonra.. Misal 2 ay sonra deneme şansım oldu ve problem yasadım bana su gibi yabıt gelir mi ''ya kardeşim sen alalı 2 ay olmus bize niye şimdi diyorsun'' üstün körü baktım montaj yapılmış parçalar da yanlıs gözükmüyor çalıştırmadan da bişey anlaşılmaz zaten bu yüzden foruma danışmak istedim
Bozuk çıkarsa garantiye yollarsın.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
en kötü garantiye verirsin kanka

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
dostum ben aldım 1 hafta oldu kullanıyorum.
ekran kartı 76 dereceye çıktı furmark 15 dk da
işlemci 82 lere çıktı stok fanla bu değerler normal videodaki gibi her şey ben bi sorun yaşamadım.

Bence kasanın içini aç ve ürünleri kontrol et , ekran kartnı tak ve güç ver bakalım çalışaak mı diye

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
Wattman arızası verdi üçüncü saatte
Wattman ne oluyor hocam ben bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum ben aldım 1 hafta oldu kullanıyorum.
ekran kartı 76 dereceye çıktı furmark 15 dk da
işlemci 82 lere çıktı stok fanla bu değerler normal videodaki gibi her şey ben bi sorun yaşamadım.

Bence kasanın içini aç ve ürünleri kontrol et , ekran kartnı tak ve güç ver bakalım çalışaak mı diye
Sağolasım hocam valla ben şimdi bi yerde misafirlikte kalıyorum inan kasayı takıp çalıştırabilecek bir ortamım yok depremden dolayı baska yerdeyim sadece görsel olarak gördüm parçalara baktım geri paketledim kasayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
.
Hocam bende windows beklenmedik bir hatayla karşılaştı diyor pc açılmıyor bakalım ne olacak hayırlısı

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Sistemi alanların yorumları neler kullanan yok mu?
Ekran kartlarında Coil whine var. Bir sıkıntısı yok 3 gündür kullanıyorum. Herhangi bir problemle karşılaşmadım.

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
Hocam bende windows beklenmedik bir hatayla karşılaştı diyor pc açılmıyor bakalım ne olacak hayırlısı
Çözüm bulabildini mi ya da sorunun kaynağını hocam?

Ekran kartlarında Coil whine var. Bir sıkıntısı yok 3 gündür kullanıyorum. Herhangi bir problemle karşılaşmadım.
Isınma probleminden bahsetmiş bazı arkadaşlar hangi oyunları oynuyorsunuz ve hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz paylaşanilirseniz sevinirim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
.
Çözüm bulabildini mi ya da sorunun kaynağını hocam?

Isınma probleminden bahsetmiş bazı arkadaşlar hangi oyunları oynuyorsunuz ve hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz paylaşanilirseniz sevinirim hocam
Çözüm bulamadım aslında windows 11 yükleyecektim ama klavye bozukmuş bios a giremiyorum klavye alana kadar bekleyecek pc

Top Bottom